Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Coaching

 

 

 Wij verwelkomen jou vanuit ons hart tijdens deze jaar ceremonie waar je nieuwe transmissies ontvangt voor 2018

 

 

Geplande datums: Zaterdag 16 december 2017 of zaterdag 13 januari 2018

Tijdstip: 19:00 tot 23:00

  

Programma   

 • 18:45 vanaf dit tijdstip verwelkomen wij je in onze Yurt. Jas, muts en sjaal ophangen en hand - schoenen uit doen in op de aangewezen plek. 
 • 19:00 aanvang programma met een welkomstwoord door Sabrina met een inleiding......en een samenvatting van alle energieën die afgelopen jaar krachtig hebben gewerkt op de mensheid. via een PowerPoint presentatie krijgen jullie foto's te zien waarin je de energieën kunt voelen en zien.

 

Om een sfeer van eenheid en sereniteit te creëren, neem mee:

 • Lichte kleuren en makkelijk zittende kleding.
 • dik vest of dekentje (lichte kleur).
 • Sokken of pantoffels (lichte kleur)
 • Een ruwe bergkristal voor het opwaarderen met frequenties. Wanneer je deze niet hebt dan zijn ze bij ons te koop. Deze zijn gereinigd en opgeladen en verbonden met de Vortexen energie vanuit West Amerika.

 

 

Thema

 • Onthecht je van hectiek en de sociaal en maatschappelijke druk. 
 • Ontlaadt je van de stress energieën, zorgen en angsten die afkomstig zijn vanuit 2017.
 • Focus je op jou weten, stem,  horen, voelen en maak contact met jouw inner - spirit.
 • Meditatie met soundheling ten midden van een krachtwiel met een doorsnee van 9 meter.
 • Ontvang transmissies voor het jaar 2018 zodat je in je hart verblijft; om te voorkomen dat je wordt meegesleept door de "maatschappelijke malle molen", een diep contact maakt met de Vortexen die we vanuit onze rondreis te west Amerika hebben mogen ontvangen en zullen doorgeven. Voor meer informatie lees het reisverslag Vortexen rondreis West Amerika deel 1
 • Tijd om te relaxen en samen in liefde en vrede de avond af te sluiten.

 

 

 

 Waarmee wordt er gewerkt

Lichaamswerk en Meditatie en Sound en klankshaal Healing

Ontlaadt je van de energieën die afkomstig zijn vanuit 2017en onthecht van hectiek en de sociaal en maatschappelijke druk.  Wat wil jij niet mee nemen in het jaar 2018? Je gaat  actief en bewust werken aan alle thema's van het afgelopen jaar die jou zorgen, angsten en blokkades. Via een meditatie en automatisch schrift ga jouw pijnen en de wonden, verzachten en te helen. Je hogere zelf , de deva's, elementen en elementalen en de kosmische licht engelen en gidsen van o.a. Andromeda en je voorouders, staan je bij in dit proces van loslaten! 

Er zullen veel gevoelens bij jou naar buiten willen komen via emoties. Je wordt hierbij ondersteund. Om alle energieën die hierbij vrijkomen een plek te geven gaan we Sound en klank Healing toepassen. Stel je ontvankelijk en open. Laat het op je afkomen en versmelt met de tonen en de vibraties die jou verder helpen in je proces.

  

Vuurceremonie  

Waarin alles wat je achter je wilt laten mag transformeren. Je neemt je brief (op een speciale wijze ingepakt), mee en laat de vuurenergie alle vrijgekomen energieen oplossen in het licht. In stilte heb je de gelegenheid om alle ervaringen die je tot nu toe hebt gehad tijdens de avond een plek te geven. In onze tuin bij een kampvuur en met warme kruidenthee die verwarmend werkt op je organen erbij.

 

 

 

 

    

Vortex Transmissie

  

 

 

Meditatie en klankschalen: wordt je in contact komen met je merkaba . Je verbindt jouw 3 lichamen met moeder aarde en al haar lagen alsook in de kosmos. je maakt verbinding met de vortexen in en rondom je.

Na afloop van dit onderdeel is er ruimte voor het delen van verhalen en het verwerken van de energie. Blijf bij jouw innerlijke kracht!

 

 

 

 Pauze.  Warm en koud buffet (licht verteerbaar) en diverse gezonde dranken. 

 

 

Groep aarde Healing 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AL jou kwaliteiten worden ingezet tijdens deze een lichtwerker meditatie. We verbinden ons en delen onze energetische kwaliteiten. Met als doel,  mensen op de aarde in liefde aan te raken zodat er een menselijk wij bewustzijn. Wij bewustzijn is essentieel van belang om te kunnen delen en samenwerken in respect, vrede en liefde.

 

23:00 Afsluiting. Dank voor je komst en een veilige terugreis. 

 

 

Kosten 50,- p.p. Inclusief; een warm buffet en drinken inbegrepen. Heb je een speciaal dieet of allergieën geef dit tijdig (bij de opmerkingen), door zodat we er rekening mee kunnen houden.

 

Wanneer zaterdag 16 december 2017 vol is heb je de mogelijkheid om je voor Zaterdag 13 januari 2018 je aan te melden.

Klik hier voor info en aanmelden

 

Kom je van ver en wil je overnachten vraag dan naar mogelijkheden. 

 

Van hart tot hart,

Guido en Sabrina 

Andromeda sterrenlicht codering  "Hart verbinding" workshop 

13 juni 2016 ik ben klaar om Andromeda codering "hart verbinding" te gaan doorgeven. November 2014 krijg ik de boodschap van mijn gids genaamd Meruad en afkomstig is van het andromeda stelsel, dat er in mei 2015 verbinding wordt gelegd met energetisch healers verspreidt over de aarde. Van mei 2015 tot juni 2016 maak ik mijn ziel reis die me heeft voorbereidt om deze coderingen te mogen leren en toepassen om ze te mogen doorgeven.

Het gaat om het leren v.d. nieuwe aarde met je eigen weten en bewustzijn. Alle voorgaande methoden en technieken afkomstig van het energetisch werk, heeft uitwerking gegenereerd bij de mensheid en zijn bewustzijn. Het is een uitdaging om los te laten wat je tot nu toe heb mogen leren. Ik inspireer je om met jou innerlijke bron en de Bron van de kosmos in verbinding te komen. Het proces is voor de energetisch werker individueel op gang gekomen en heeft uitwerking op ieders aardse zielen pad. Diverse energetisch healers krijgen hun eigen gids te zien,  spreken, voelen en ontvangen stapsgewijs persoonlijk door hoe ze anderen de verbinding via Andromeda en de holle aarde mogen leren op basis van hun eigen kwaliteiten en expertise. Diegene die de helers uitzoeken beschikken over hetzelfde trillingsveld en gaan in de leer bij desbetreffende energetisch healer. Iedere healer zal persoonlijke benamingen alsook de methode ontvangen om die door te geven. Ieder kiest intuïtief en via hartniveau uit welke methode het beste bij hem of haar in het NU passend is.

 

Wie kan er aan deelnemen:

 • Ieder die zich verbonden voelt met het energetisch lichtwerk ,
 • Een verbinding voelt met het Andromeda stelsel.
 • Hoog gevoelige en zorgzame individuen die compassie en de gave hebben zichzelf in de medemens te verplaatsen.
 • Wanneer je empathie, geduld, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie wilt toepassen binnen je dagelijkse leven.
 • Ieder die een verlangen heeft om te werken met het Haelen van de fysieke, psychische, emotionele pijnen van de mensheid!

 

 

Wat kun je verwachten tijdens deze Cursus.

Onze Yurt.

Waar jij verbinding legt met een geactiveerd krachtveld van circa 6 meter verticaal circa en 8 meter doorsnee opgebouwd uit kristallen. 

Een plek die ervoor zorgdraagt dat jij je thuis voelt en in verbinding komt met bron energie.

Een plek waar je in liefde, acceptatie en vertrouwen “Ik ben “in het Nu mag zijn. 

Het zijn 4 cursus dagdelen. Iedere dag is anders opgebouwd. 

 

De energie die afkomstig is van het Andromeda stelsel, reflecteert Mannelijke structuren in harmonie en schoonheid.  Vrouwelijke energie reflecteert een evenwicht. Er ontstaat een galactische Tweeling Vlam. Diegene die het sterrenlicht van Andromeda kunnen voelen en er contact mee hebben gelegd zijn “Op weg naar het hoogste licht” waar je in eenheid, goddelijke zelfverwezelijking, de stilte en in scheppings kracht kunt zijn.

 

Dag 1:  

Inleiding over hoe het contact tot stand is gekomen en De primaire Andromedaanse Sterrenpoort op Aarde is gelokaliseerd in het gebied van de Aegean Zee,

De sterrenpoort ontvangt en zend deze frequenties naar de Aarde rasters,

Het gaat om het leren v.d. nieuwe aarde met je eigen weten en bewustzijn. Alle voorgaande methoden en technieken afkomstig van het energetisch werk, heeft uitwerking gegenereerd bij de mensheid en zijn bewustzijn. Het is een uitdaging om los te laten wat je tot nu toe heb mogen leren.

 

Contact maken met je aardse patronen en angsten en deze spiegelen en accepteren zodat je in je hart verblijft.

Creëren vanuit je verstand of je hart alsook logica versus gevoel en emotie. Verbinding herstellen met je aarde chakra's, fysieke en kosmische chakra.

 

 

Dag 2: 

Het reinigen van je menselijk licht lichaam en de innerlijke wereld ontmoeten in het hart.

Verbinding maken met je zielenklank via sound heling. Bevrijding en verbinding met jou zijn.

Wanneer je verbinding maakt met de energie van Venus en je innerlijke Bron wordt eigen liefde en zelfvertrouwen ontwikkeld en zal er innerlijke vrijheid en een spirituele verbinding worden gemaakt.

Wanneer je verbinding maakt met de energie van Venus en je innerlijke Bron wordt eigen liefde en zelfvertrouwen ontwikkeld en zal er innerlijke vrijheid en een spirituele verbinding worden gemaakt. Wanneer vertrouwen en geloof gezien en erkend word zal er een kristallen poort ontstaan dat mogelijk maakt om herinneringen van vorige paralelle levens te laten stromen en oude opgeslagen talenten worden wakker om in dit huidige leven gebruikt te worden.

Maak contact met de energie en boodschappen van mijn persoonlijke gids Anakia. Anakia staat in verbinding met de planeet Venus energie en je innerlijke bron. Kies op welke wijze jij jou hart betreedt.

Via meditatie, klanken oefeningen en ademhaling, onderzoek je jou ruimte van je hart. Maak contact met het middelpunt van de aarde en voel de hartslag van moeder aarde en wat zij jou aanreikt.

oude opgeslagen talenten worden wakker om in dit huidige leven gebruikt te worden.

 

Dag 3: 

 

 

Dag 4: 

Je ontvang vanuit mijn gids Meruad de codering van het andromeda sterrenlicht – hartverbinding. Je leert om via je zelf liefde contact met het middelste aarde en het sterrenlicht van Andromeda te leggen. Je aardse, energetische en kosmische lichaam zal door de kristallen poort van Andromeda reizen naar het kristallen moederschip waar je de codering ontvangt. Zo ontwaakt jou IK ben, leven in het NU, onvoorwaardelijke liefde en je zelf healing vermogen.

 

 

Wat kun je ermee?

 • Als je deze sterren lichtcode hebt ontvangen zal de Aarde geïntegreerd worden, in haar hogere bewustzijn niveau, zullen zij jou helpen bij de manifestatie van de Nieuwe Aarde.
 • Je zult het gemakkelijker beginnen te vinden om creatieve oplossingen en hoge frequentie reacties te bereiken, op wat voor probleem dan ook die in je leven of in je omgeving naar boven mogen komen.
 • Of het nu je partner is of een vriendschappelijke of zakelijke relatie, door de invloed van Venus zul je meer kunnen geven. Dat maakt je ontvankelijk voor de ander, die je als weldadig en in stilte zal ervaren. Meestal werkt dit als een spiegel: de Venus energie wordt gereflecteerd, waardoor er wederzijds drempels wegvallen en je contact legt met de innerlijke Bron.
 • De Andromeda sterrenlicht hart verbinding codering brengt jou in hart verbinding met Andromeda en het aarde brengen. Hierdoor maakt het mogelijk om steeds meer in het hier en nu vanuit passie jezelf voort te bewegen. Hierdoor ontstaat er meer vrede, acceptatie en rust in jezelf.
 • Doordat je open staat om je te verbinden met het sterrenlicht vanuit Andromeda, bent in staat om jou paranormale kanalen open te stellen en ermee te werken om vooruitgang te brengen in jou leven en in het leven van je medemens.
 • Deze codering geschikt omdat het morfogenetisch veld ontelbare mogelijkheden laten zien aan jou, van hoe je persoonlijk en of met anderen de aarde kunt helen.

 

Duur: 19:30 tot 22:00 uur.

€ 50,00  per avond. 

 

2018 Datums: Maandag 3 september, 1 oktober, 12 november, 10 december

 Bij interesse meld je tijdig aan  via de agenda of stuur een bericht.

Vol is vol. In 2019 wordt deze 4 daagse cursus ook aangeboden. De exacte datums volgen.....

Kind Sessie

Vele kinderen hebben moeite om zich te kunnen afsluiten van hun omgeving.

De maatschappij vraagt niet alleen van ons als volwassenen veel,  maar zeer zeker van onze kinderen. Kinderen die niet weten om te gaan met emoties en energieën slaan te op in hun energetisch veld en uitten dit via hun fysieke lichaam.  Vanuit de omgeving worden ze bestempeld als onrustig, druk, niet kunnen concentreren of juist apatisch reageert.  Het gaat hierbij vooral om kinderen die gevoelige sprieten hebben, hoog sensitief zijn. Kinderen die anders waarnemen en voelen dan de meeste in 1e instantie met het blote oog doen waarnemen. Er is ruimte om te praten over dromen, het voelen en waarnemen van energieën, engelen en wezens vanuit andere dimensies.

 

 

Indicaties:
 • de druk van het prestatiegericht onderwijs,
 • een verhuizing, echtscheiding, en of overlijden van een dierbaar persoon
 • ziekte van een v.d gezinsleden,
 • ontvankelijk voor andere sferen, energieen en of entiteiten,
 • intuitieve en paranormale gaves
 • een irieël zelfbeeld en of weinig eigenwaarde kan veel stress opleveren bij een kind.
 • verbaal agressief naar de omgeving, anderen niet laten uitpraten,
 • overgevoelig voor pesten, 
 • passief en terughoudend in sociale contacten
 • slaapproblemen, huilbuien, doordrammen,
 • volledig duiken en of fixeren in eigen beleving en of spelwereld,
 • concentratieproblemen en niet stil kunnen zitten, buikpijn, oorpijn.
Doel:
 • samen zoeken naar oplossingen die vanuit het kind.
 • nadruk word gelegd op kwaliteiten en vaardigheden van het kind.
 • leren om zich op een gezonde wijze omgaan met interne en externe factoren. 
 • leren omgaan met indrukken vanuit spiritueel en paranormaal vlak zodat het kind zich veilig en beschermd voelt ongeacht de indrukken.
 • kind bewust maken dat hij of zij goed, liefdevol, assertief, en talenten heeft. 
 • leert in zijn of haar kracht te staan en zich door diverse aangereikte methodes zichzelf in balans te houden.
Werkwijze:

1) Na een kort telefonisch gesprek plannen we een dag en datum.

2) Intake sessie ( duur 1,5 uur), hierin ga ik samen met het kind:

 • via diverse foto's zoals, school, klas, gezin, huisdier, familieleden  en of de knuffel meenemen tijdens de sessie. 
 • een aura, chakra en bodycheck
 • plan van aanpak maken om gewenste doelen samen te realiseren 

3) Afspraak en waarmee ik werk tijdens de sessies.

 • aura, chakra's en fysieke lichaam worden ontgift en in balans gebracht.
 • Neuromassage. Een behandelmethode om het zelf genezende vermogen te activeren.
 • er wordt ingegaan op het nu moment. Dit houdt in wanneer een kind niet lekker in zijn vel zit en er een incident heeft plaastgevonden op school of thuissituatie wordt dit opgepakt zodat het kind hier mee leert omgaan
 • lezen van kaartjes , afbeeldingen, affirmaties.
 • ademhaling en lichaamsoefeningen
 • rollenspel om zichzelf te leren beschermen.
 • Creatieve technieken (zoals werken met boetseer klei en schilderen), waarbij het kind in zijn eigen creatie zich kan uitten zonder woorden. 
 • Kruiden en bloessem tincturen.

 

Dagen: maandag, dinsdagmiddag, woensdag tussen 13:00 en 17:00 kunnen afspraken worden ingepland!

Duur : volgens plan van aanpak in samenspraak met ouder(s) en naar gelang het kind hier behoefte aan heeft. De ervaring wijst uit dat er 3 sessie noodzakelijk zijn. Vervolgafspraken gemiddeld 1x per 3 maanden om het kind in zijn ontwikkeling en groei te kunnen blijven volgen en zodat het kind een uitlaad klep heeft betreffende specifieke ervaringen op spiritueel en paranormaal vlak.

Spiritual Life coaching

Waarvoor zou je een Spiritueel Life Coach inschakelen?

Inzichten en mogelijkheden in spirituele vaardigheden en leven(s) kennis. 

 

Ik beschik over paranormale gaven waarmee ik op zielen niveau contact leg. Ik onderzoek je onbewuste patronen, rode draad, op fysiek, mentaal, emotioneel, ziels en karmisch vlak te laten herkennen, erkennen. Daarbij heb ik vooral een ondersteunende en adviserende rol. Geef je helderheid en duidelijkheid, een “duw in de rug” door een lichtpunt te zijn en om je “de weg aan te reiken”.

Spiritueel life coaching is een goede manier om uit te vinden wat echt van belang is voor jou. En wat je wilt! Bijna alles wat we doen, wordt  beheerst door gewoontes. Dat geeft je vaak rust en zekerheid. Maar soms worden deze vaste patronen juist belemmeringen. Ze beperken je leven en kosten je energie

Sommige keuzes hebben een impact op de rest van ons leven. We maken vaak keuzes op basis van logica. Het moet rationeel zijn, doordacht en zonder verassingen. Is het niet raar dat we soms ontevreden zijn over onze keuze maar niet precies weten waarom? We denken dan: "Ik heb alles goed doordacht, het zou me een goed gevoel moeten geven, maar doet het dat wel?". 

Waar is er plek voor intuitie? Of buikgevoel? Durven we ons gevoel te vertrouwen en deze te volgen? Zelf als dit soms betekend dat we een niet populaire beslissing moeten nemen. Thuis blijven als uw vriendinnen een succesvolle carrière aan het nastreven zijn, of geen kinderen nemen wanneer je familie hierop rekent. Hoe gaat je met deze druk om zonder een gevoel van schuld of teleurstelling? 

Spiritueel life Coaching kan ons zo'n moment van zelfreflectie geven. Een moment om eens goed naar jezelf te kijken, en uit te vinden wie je nu feitelijk bent en wat je wilt. Een coach is iemand die naar je luistert, de juiste vragen stelt, support geeft en vaak uzelf confronteert met jezelf. Het is iemand die een spiegel voorhoudt. Dit kan pijnlijk zijn meer is altijd bedoelt om je te helpen bij jouw persoonlijke groei.

Voor wie

Wanneer je op een kruispunt staat binnen jou leven. Als je bereid bent om vastgeroeste patronen te willen loslaten. Jou eigen Ik willen (her)ontdekken en vormgeven. Je van angsten, onzekerheden en andere ongemakken wilt loslaten. Het mooiste is te zijn wie je bent, maar weet je wel werkelijk wie je bent en waar je hart en passie ligt?

Welke thema’s
 • Gezondheid
 • Relatie en gezin
 • Levenspad zoals werk en opleiding
Onderwerpen
 • Aangeleerde patronen en gedrag veranderen.
 • Balans vinden in jezelf, privé en/of werk en relatie. 
 • Belemmerende overtuigingen her- en erkennen. 
 • Conflicthantering, communicatie 
 • Emoties en gevoelens in balans brengen d.m.v. meditatie, ontspanningsoefeningen, visualisatie enz. 
 • Gezin: onderlinge relatie en sfeer in balans brengen.
 • Huis reiniging: zwaarbeladen energieen - orbsen oplossen, transformeren, entiteiten en wezens naar eigen sfeerlaag begeleiden, energetischse balans brengen, kosmischse huis-poorten lokaliseren, schoonmaken en beschermen zodat de sfeer en leefbaarheid opgelucht en positief ervaren wordt.
 • Levensvreugde ontwikkelen. 
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan. Kernkwaliteiten en talenten ontdekken.   
 • Wie ben je werkelijk? Waar zit je passie, jouw hartsverlangen en jouw potentie om te zijn wie je in wezen bent. In welke mate leef jij je hartsverlangen?
 • Verlies en rouwverwerking 
Wat kun je ermee bereiken
 • Je authentieke Zelf ervaren.
 • Verbondenheid ervaren met jezelf en de wereld.
 • Bewuster worden van wie je bent
 • Meer respect en vertrouwen in jezelf en de ander
 • Lichaamsbewustzijn, gezond voelen. 
 • Je talenten en kwaliteiten ontdekken.
 • Vertrouwen op je intuïtie, het Goddelijke in je Zelf.

De intake verloopt via het formulier is is tevens gratis! Tijdens het eerste sessie zal ik samen met jou het plan van aanpak doornemen. Daarbij geef ik praktische adviezen en of hulpmiddelen mee die je zelf eenvoudig kunt toepassen.

 

!!! Wanneer de afstand te groot is, door weersomstandigheden of mobiliteit-probleem niet de mogelijkheid heeft om tot hier te kunnen komen is het mogelijkheid om via skype een sessie met mij te hebben.

Skype maakt het mogelijk om via de computer "gratis telefoneren middels beeld en spraak". Zie bij contactgegevens en algemene voorwaarden voor meer informatie !!!

Spiritueel life Coaching is zowel voor particulieren alsook bedrijven.  

Juist voor bedrijven kan individuele life coaching het verschil maken. Coaching heeft een direct positief effect op de persoonlijke groei en verdient zichzelf snel weer terug door een verbeterde communicatie, en minder ziekteverzuim.

Coaching is een niet weg te denken instrument om mensen in een organisatie optimaal te ontwikkelen.

Lifecoaching kan de hulp bieden om medewerkers de juiste ondersteuning te geven. Met de coach kunnen medewerkers ontdekken wat de oorzaak is wat geleid heeft tot de klachten.

 

Een avond voor jezelf en in contact met gelijkgestemden. Je verblijf je in de Yurt waar ik een helende vortex energie heb opgebouwd met o.a. kristallen. 
Tijdens deze avonden worden methodes aangeboden om jezelf te helen, fit te houden, zuiveren en te verbinden met jezelf, de aarde en de kosmos. 

    

 

Sedert 2011 geef ik cursussen op gebied van het werken met engelen en gidsen energieen. Ik ben een tussenschakel van de Spirits en onderdeel van het grote geheel. Ik verkrijg boodschappen en tekens vanuit jou energieveld en of vanuit een gids, engel, wezens die jou en of mij bijstaat. Tijdens deze avonden integreer ik mijn kennis en tools en deel dit met jou.  

 

 

 

 

Jij bepaalt jouw thema (is geen must), aan de hand van dat wat prioriteit bij jou heeft, of dat wat zich vanuit ontvankelijkheid aandient. 

Er zijn diverse kaartendecks aanwezig waar je gebruik van kan maken om bv een aanvullende boodschap en of antwoord te verkrijgen.  

Via een ademhaling techniek, klankschalen, klankbuizen en helende klanken,  neem ik je mee op een innerlijke ziel reis. Vanuit een trance staat maak jij een diep contact met jouw fysieke lichaam. 

Je lichaam maar ook de aarde bestaat uit circa 70 % uit water. De trillingen, frequenties enz verlopen via je lichaamswater en sappen. Water heeft de eigenschap dat het informatie overdraagt! 

Wanneer de toon van jouw ziel resoneert met je aura veld, je chakra’s en vervolgens je fysieke lichaam binnenkomt, komen er helende liefde energieën vrij. De ziel toon heeft helende eigenschappen.Door de helende werking van de trilling frequenties die afkomstig zijn van de klanken gaan je lichaamscellen, moleculen vibreren en chakra's gaan in de juiste richting draaien. Dit zorgt voor loslaten en opheffen van blokkades. De hogere vibratie van licht en blijheid kan lichamelijke ziekte omzetten. Zo ontstaat er rust, balans en ruimte voor vernieuwde energie en lichamelijke en geestelijke vitaliteit.        

 

 

 

 

Reacties vanuit deelnemers

 

Dankjewel voor de fijne, rustgevende en inzicht en healing momenten. Liefs C

 

Iedere keer als ik in de Yurt binnenstap is het alsof er alles van me afvalt en voel ik me weer vredig. 

Werken met het violette licht (via Sabrina aangeboden kreeg) tijdens de jaarceremonie in jan 2018 heeft me een positieve reiniging in gang gebracht. Voel me daardoor sterker en fitter. Groet E

 

Ik voel een bijzonder krachtveld en liefde wanneer ik in de Yurt verblijf. Mijn dank hiervoor. Hartelijke groet S

 

Tijdens de jaarceremonie maakte ik voor het eerst klanken, het voelde in eerste instantie niet fijn. Ik liet me begeleiden door Sabrina om door mijn blokkades te gaan. Ik voelde een enorme vrijheid. ik ben er nog niet maar het was een geweldige ervaring die ik zeker meer wil gaan oefenen. Lieve groet J

 

Heerlijk om contact te maken met het geluid van de klankschalen. Ik voel dat hele lichaam en geest rustig wordt. liefs M


 

Vergoeding € 15,00  
             

Zie in de agenda voor datums! De Soundhealing meditatie momenten zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.

 

Tijdens de Sound healing Meditatie kun je liggen of zitten. 

Wat is aanwezig: Matjes, stoel met armleuning, bank,  kussens en dekens zijn aanwezig.

Neem mee:  Dikke sokken, vest, pen, papier en dat wat voor jouw goed voelt. 

 

Er is plaats voor een beperkt aantal gelijkgestemden. 

Aanmelden via mail of Tel.  06 46 26 79 62. Stuur Sms of Whats app bericht met je naam, welke dag(en) je wilt deelnemen, en met hoeveel deelnemers, dan zal ik dit reserveren. 

Bij het zich niet tijdig afmelden binnen 48 uur, komt men het bedrag alsnog te voldoen ( je ontvangt een factuur of betaal link per email), behalve wanneer jij iemand voor jou in de plaats laat komen! 

 

Ervaar wat Soundhealing meditatie voor jou kan betekenen. 

van ???? tot ????

Sabrina