Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Healing

   

Ontspanning & Antistress behandeling                                                                                             

Guido Swaans

Gediplomeerd ontspannings masseur.

Herborist  & Energetisch therapeut (in opleiding).

 

         

Heb je last van een volle agenda  en of  wel eens het gevoel dat "je in een achtbaan bent die niet stopt" en je je leven op de automatische piloot loopt? Ben je toe om bewust te kunnen genieten van het NU moment. Wees alert op je spanningen die je door deze levenshouding met zich meebrengen. En voorkom dat de spanningen langdurig aanwezig waardoor er zich diverse klachten en of blokkades kunnen gaan ontwikkelen.

Binnen deze sessie maak ik gebruik van meerdere technieken en methodes met als doel dat je ontspant en ont-strest in je energetische alsook fysieke lichaam. Je energetisch lichaam oftewel je aura veld wordt gereinigd en je chakra’s getest. De chakra’s breng ik tot rust via energetische behandeling die ik combineer met klankschalen. De massage technieken variëren van effleurages die zowel in de lengte, dwars alsook cirkelvormig worden toegepast. Daarbij kunnen er knedingen, kloppende bewegingen alsook holisic pulsing worden toegepast.

 

Deze ontspanning en antistress behandeling is geschikt voor:

 • het leren loslaten van je werkzaamheden en verantwoordelijkheden maar ook gedachten die stress veroorzaken
 • pijnbeleving veroorzaakt door psyché en door fysieke klachten zoals stijfheid en vermoeidheid
 • auraveld reinigen en de energetische blokkades, entiteiten, patronen opsporen om weer rust en eigen ruimte te verkrijgen
 • uittesten van je chakra's en het in balans brengen zodat het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en verbetiering kan plaatsvinden
 • het afvoeren van afvalstoffen waardoor een reiniging plaats vindt en cellen zich kunnen vernieuwen.

 

Duur en Tariefven

1 uur € 35,- 

1,5 uur € 52,50

2 uur € 70,-

Wanneer U een rekening wenst dan geef dit tijdig vooraf aan.

 

Neem mee: 2 grote badhanddoeken en 1 kleine. 

Wanneer U ervoor kiest om geen handdoeken mee te nemen naar de afspraak, dan worden er € 5,- extra in rekening gebracht.

Contra indicatie: Ontstekingen en tumoren, verse wonden, trombose, ernstige spataderen, koorts

 

 

 

WINTER ACTIE 

 

 

Per februari 2018 start ik met de cursus klassieke massage met anatomie niveau 1 bij de zonnevlecht opleiding te Vlijmen. 

Spierherkenning is noodzakelijk om als een gekwalificeerde masseur.

 

 

U kunt met hulpvragen terecht die met geneeskrachtige kruiden aangepakt worden in de vorm van een kruiden compres, thee, elixers en voeding.  

 

Voor meer informatie: Kruiden E consult

 

Warme groet, Guido Swaans

 

 

Zwangerschap behandeling

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd. Er veranderd veel in je lichaam, zowel fysiek, emotioneel als hormonaal, dit vergt veel van je lichaam en geest. Ook als er geen specifieke klachten zijn verloopt een zwangerschap niet altijd soepel. 

Met name de 2e chakra waarin het kindje groeit en met zijn licht komt is tevens een chakra gebied waar veel bagage gedragen wordt. Door deze behandeling wordt het makkelijker voor het lichaam om zich aan te passen aan het toenemende gewicht. Het kindje in de buik neemt licht mee uit de sferen en kan daarmee een transformatie bij moeder en alsook vader in gang zetten. Daarnaast brengt de behandeling ook  inzicht, bewustwording en de kans om het eigen licht te mogen openen en te integreren. Het maakt mogelijk om intenser contact te leggen met het kindje. Klachten van fysieke aard gaan hierdoor verdwijnen en of sterk naar de achtergrond waardoor de zwangerschap en ook bevalling prettiger word ervaren. 

Wanneer je komt dan stem ik af op jou maar ook op dat van je kindje. Ik zal een behandeling inzetten en die een combinatie vormt dat voor jullie beiden het meest prettig is. Tijdens de behandeling wordt de circulatie van het bloed, zuurstof, voeding en afvalstoffen worden sneller door het lichaam vervoerd en zorgen dat je beter slaapt, minder stresshormonen. Endorfine komt vrij, die kalmerend en pijnbestrijdend en geluk belevend werkt waardoor er minder of geen pijn, stijfheid wordt ervaren. 

 

 

Indicaties kunnen zijn
 • Spier - spanningen, druk en bandenpijnen.   
 • Chronische rug- en nekklachten.
 • Vocht - bindweefsel ophopingen.  
 • Stress en emotionele spanning vanuit moeder alsook kind.
 • Psychische kwalen  zoals burnout, pre en postnatale depressie
 • Vermoeidheid en nachtrust problemen.
 • Slechte doorbloeding (niet bij trombose)
  Spijsverteringsproblemen en vochthuishouding problemen.  
 • Ondersteuning bij het zwanger willen worden. Het bied je inzichten in mogelijke innerlijke oorzaak(en) en helpt je, op vele lagen, bij het opbouwen van de juiste condities voor het ontvangen van een kindje.
 • Blokkades op energetisch gebied. 
 • Ontgiften en reiniging.

 Wanneer je specifieke klachten hebt is het verstandig om deze vorm door te spreken je behandelaar.

 
Wat kun je zoal bereiken door middel van de sessie
 • Pijn en krampstillend in de spieren, banden en gewrichten
 • Vochtafdrijvend en een betere doorstroming en activering van het vatenstelsel, zenuwstelsel en endocriene klieren.
 • Meer energetische, fysieke en emotionele ruimte creeren voor moeder en kind.
 • Energetische, lichamelijke, emotionele blokkades opruimen en in balans brengen
 • Brengt rust, ontspanning en meer energie.

 

De behandeling kan bestaan uit diverse methodes zoals

Massage zowel diepte als ontspanning. Massage verbetert de circulatie van het bloed van en naar het kind en worden zuurstof, voeding en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd en ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stresshormonen aanmaakt en minder rugpijn hebt! Er komen onder andere endorfine vrij, die kalmerend en pijnbestrijdend werken. Tevens wekken deze stoffen een geluksgevoel op. Je lichaam kan zich herstellen en het wordt gemakkelijker voor het lichaam om zich aan te passen aan het groeiende gewicht. Daarbij vergroot de massage het lichamelijk bewustzijn en kan bijdragen aan ontspanning als voorbereiding op de bevalling. Zodoende komt de massage ook ten goede van de baby.

Hotstone massage waarbij ik afstem waardoor er diep contact wordt gelegd met je hele systemen. Zo ontstaat er verbinding en breng ik balans.  Hierdoor wordt je op allerlei gebieden onbewust en actief geactiveerd tot zelfgenezend vermogen.

Neuro massage. Via een speciale techniek word het hoofd en hersenen, nek en ruggenwervels gemasseerd en energetisch behandeld. Het doel is om een gezonde doorstroming, evenwicht en verbinding tot stand te brengen. De vorm wordt vaak als afsluiting toegepast tijdens diverse behandelingen. Met als doel om alles te integreren naar het fysieke lichaam.

Magnetiseren ( bio magetisme ) hierbij  maak ik gebruik van de om heen hangende energie.  Deze energie wordt gebundeld en verplaatst naar plekken waar het lichaam het nodig heeft. Overtollige energie voer ik af en geef er nieuwe schone energie voor terug. Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen.

Klankschalen. Worden toegepast in behandelingen alsook tijdens cursussen en workshops. Klank heeft een trilling frequentie die reageert op het energie in je energetisch lichaam maar ook je fysieke. De hersenen en  water in gehele lichaam reageren op de geluidfrequenties waardoor er ontspanning, innerlijke rust, balans, en zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt.  

Reading is en ‘helderziende’ waarneming waarbij ik d.m.v. helderzien, heldervoelen, helderhoren en helder weten informatie krijg  voor de desbetreffende waarmee ik me verbind. Het gaat hier niet om een toekomstvoorspelling maar als ondersteuning in spirituele bewustwordingsprocessen en waar je aan kan werken.

Aanvullende methodes zoals Edelsten, aromatheapie, etherischse olieen, voedingsadviezen, magnesium behandeling.

 

Hoe vaak is een behandeling

De eerste afspraak is 1,5 uur. De vervolgafspraken duren 1 uur tenzij je vraagt voor meer tijd.

Door in een bepaalde regelmaat te harmoniseren, worden de lichamelijke genezingsprocessen geactiveerd. Deze regelmaat bevordert het overnemen en in stand houden van het behaalde resultaat. De hoeveelheid aan behandelingen is per indicatie afhankelijk.

 

 

Gemakkelijke kleding en laat sieraden thuis of doe ze van te voren af.

Geen make up of haarlak in het haar. 

1 Grote bad handdoek en 2 middelgrote. 

 

Vooraf de afspraak kun je een intakeformulier invullen https://www.inner-spirit.nl/index.php/contact/intakeformulier

 

Tip: wilt u de aanstaande mama eens flink verwennen, dan kan dat perfect met een Zwangerschap Healing massage cadeaubon!

 

Warme groet,

Sabrina

Inner-spirit healing

Als spiritueel en life coach is deze sessie gericht op je energetischse lichaam, je fysieke alsook je psychische en sociale welbevinden waarin je verkeerd. 

 
Binnen deze sessie werk ik met diverse methodes zoals

Energetisch: aura cleaning, chakra’s balanceren, magnetiseren, klankschalen, stemvorken, klankbuizen enz.

Fysiek: ontspanning massage, neuro massage ( volgens de principes van P. Langedijk), drukpunten en meridianen.

Overig: edelstenen, meditatie, visualisatie technieken en aromatherapie. Maar ook als extra ondersteuning en wanneer dit nodig is zal ik je adviezen geven over o.a. leefwijze, zelf samengestelde aura spray's die kunnen worden ingezet. ik werk samen met diverse engelen en gidsen tijdens de sessies!

 

 
Inzetten bij
 • hoog sensitieve en paranormale kinderen en volwassenen
 • concentratiestoornissen, rusteloosheid  
 • depressiviteit, burnout,  
 • ontgiften en ontstressen 
 • energetische koorden waardoor je verzwakt worden uit je systeem verwijderd
 • Entiteiten in je energetisch lichaam die zich hebben vastgekleefd en implantaten verwijderen
 • huilbaby’s
 • slaapproblemen, oververmoeidheid, zwak afweersysteem
 • spieren, pezen, banden - spanningen en zenuwpijnen
 • vastgeroeste denk- beweeg patronen die je beperken in omgang met jezelf en de ander.
 • ontspanning, jezelf relaxatie te gunnen
 
Wat tijdens en of na een behandeling
 • Behoefte aan slaap of je voelt je juist energiek
 • Je kunt het heel warm krijgen of juist rillingen,
 • Ontlading van je blokkades
 • Huid verbetert, wordt gladder en jongere uitstraling.
 • Het kan voorkomen dat je klachten na een behandeling verergeren. Dit komt doordat je lichaam wordt aangesproken op het zelf genezend vermogen, met ontgiften processen bezig is en dit wil afvoeren. De klachten zullen afnemen naar gelang de klacht, probleem alsook individu.
 • Na de behandeling min. 3 dagen meer water drinken dan je normaal doet. 
 • Als u direct na het magnetiseren in bad of douche gaat, of gaat zwemmen, spoelt u een deel van het magnetisme weg, daar elektromagnetisme ontlaadt in water. De hogere geestelijke frequenties hebben hier duidelijk minder last van, en blijven over. Wilt u echter meer resultaat en profijt uit een behandeling halen, advies dit houdt in dat je minimaal 12 uur na een behandeling niet te douchen, baden of zwemmen. Wassen met een washandje is geen bezwaar.
 • Gelieve de behandeling die ik bij jou heb toegepast rust geven zodat dit kan integreren. Zijn er andere behandelaren betrokken bij jou? Gelieve dan 7 dagen ertussen laten.

 

 

Hoe vaak is een behandeling nodig

3 behandelingen zijn het meest voorkomend.

Duur: is afhankelijk van dat wat er aan de oppervlakte omhoog komt om geheeld te willen worden.

Doorgaans is de duur 1,5 uur voor de 1e sessie. 1.15 min voor de 2e sessie  en 1 uur voor de 3e sessie. Deze zijn verspreidt over 3 kalender maanden. Ieder heeft tijd nodig om het te laten integreren en het zelf te kunnen toepassen. 

 

Neem mee naar de afspraak:

* Trek comfortabele kleding aan

* 2 grote 1 kleine handdoek en 1 gastdoek

 

 

Wat ik tot heden met mijn vorm van behandelen hebt mogen bereiken. Hieronder volgen enkele voorbeelden.
 • Kinderen met een aandacht stoornis zoals zich slecht kunnen concentreren, gaan op school vooruit door zich meer te kunnen concentreren op de lesstof, daarbij toonden ze tevens rustiger en stabieler gedrag. (zie voor meer informatie onder kinderen)
 • Personen met slaapstoornissen die na 1 a 2 behandelingen een normale nachtrust genieten.
 • Personen die psychisch erg verward zijn en een chaos in het hoofd beleven zijn na circa 3 tot 4 behandelingen meer geordenden ervaren rust in hun hoofd.
 • Personen die vanuit stress blokkades op liepen in spieren en banden van de nek, schouder, rug gebied kwamen hier in 2 behandelingen vanaf.  
 • Zwangeren met o.a vermoeide benen, banden pijnen en vochtophopingen die ik gedurende de zwangerschap periode gemiddeld 5 keer deed behandelen. Men Ervaart dit als een enorme steun en dit geeft meer kans om het werk uit te voeren tot aan het zwangerschap verlof. Anderen bleven komen tot aan de bevalling dag en dit gaf ontspanning in het bekkengebied,waardoor het kindje meer ruimte krijgt, en er minder of zelfs geen straie ontstaat. 
 • Contact is met je hart gevoel, je intuïtie ofwel hoger weten, je gaat bewuster om met jezelf, je omgeving om waardoor je letterlijk en figuurlijk meer bewegingsvrijheid verkrijgt.

Zwangerschap (art & healing)

Zwanger en geboorte zijn bijzondere gebeurtenissen in je leven.

Er groeit niet alleen een kindje in je buik, je lichaam krijgt ook prachtige vormen en rondingen waar je trots op mag zijn. Je zwangerschap is speciale periode in je leven. Je wilt dit voor altijd vastleggen. Het gevoel van je handen op je buik. Een tastbare herinnering aan je zwangerschap voor jou en je kind!

 

Zwangerschapsbuik beschildering:

De beschildering is geheel afgestemd op het kind. Vanuit reading verbind ik me met de energie van de moeder en het kindje. Via het kind ontvang ik symbolen, kleuren en patronen die ik vervolgens op de buik beschilder.

Na de beschildering kunnen foto’s worden gemaakt als aandenken voor de aanstaande ouders.

Wanneer je de foto’s in de styling v.d kinderkamer verwerkt heeft dit een positieve invloed, helend en stimulerend effect in de groei & ontwikkeling proces van het kindje.

 

Wat is een Reading

Een reading is en ‘helderziende’ waarneming waarbij ik d.m.v. helderzien, heldervoelen, helderhoren en helderweten informatie krijg  voor de desbetreffende waarmee ik me verbind.

Het gaat hier niet om een toekomstvoorspelling maar als ondersteuning in spirituele bewustwordingsprocessen en waar je aan kan werken.

Een zwangerschap reading ( vanaf de 5e maand dan is de ziel al voldoende ingedaald en verbonden met het leven hier op aarde).

Is er een baby’tje op komst? En vindt je het leuk om meer te weten te komen over de ziel van je kind? Dan is een baby reading een andere wijze van kennismaking met je kind.

Wat kunnen jullie het kind nu al bieden tijdens de zwangerschap. Wat heeft de moeder zelf nog nodig om het kindje goed te dragen? Wat kan de vader bijdragen? Wat kunnen jullie nog doen voor een soepele bevalling? Vanuit welke sfeer wordt de ziel geboren, wat voor kwaliteiten neemt het mee, Waarmee zal het kindje moeite hebben en hoe kunnen jullie als ouders het kindje hierin het beste begeleiden?

Duur: van deze combinatiesessie;  Spirit Belly Art & Reading is circa 2 uur.

Kosten: zie tarievenlijst

Wil je liever alleen een Buikbeschildering?

Dat kan ook. Geef dan door dat je er geen reading en of healing bij wilt.

Wil je een healing voor jezelf en of het kind? Kijk dan bij Healing onder zwangerschap diverse methodes!

 

Gips afdruk

Het gipsen kan al vanaf het allereerste moment dat je buik goed te zien is maar het mooiste resultaat krijg je als de buik mooi groot is (een paar weken voor de uitgerekende datum).

Omdat het gipsen, drogen en opfrissen enige tijd in beslag neemt is het belangrijk dat je je goed voelt (je moet namelijk een tijdje staan).

Het gips blijft ongeveer een half uur op je buik zitten, hierna is het goed droog en kan jij je opfrissen.

Duur: 1,5 uur

Kosten voor afdruk : zie tarieven lijst

De afwerking van de gips afdruk kan door;

 

 

 

 energetische therapie en lichtwerk

Leren werken met de kosmische lichtfrequenties  

"Ontdek jezelf in alle lagen en alle lichamen in alle dimensies zodat jij lichtwerk met een innerlijk lichtkracht in vertrouwen kunt toepassen"

Leren werken met de Engelen, wezens en de kosmischse lichtfrequenties is voor gevorderde cursisten die een certificaat vanuit jaar 1 hebben behaald of elders een gelijkwaardige kennis hebben opgedaan van het werken met engelen, gidsen, geascendeerde meesters),  dan kun je deelnemen aan het tweede jaar.

Je hebt vrije keuze welke thema's je wilt kiezen. De keuze zal bepalend zijn aan de hand van je mogelijkheden, talenten en met welk kanaal je werkt en jou voorkeur heeft en of  verdieping nodig heeft zodat het meer open staat om een hogere afstemming te bereiken.

Tijdens deze dagen, zal ik vooral coachend sturing geven, en bespreken we ervaringen. je kunt altijd een beroep doen op mij. vooral vind ik dit van belang omdat je met casus cliënten daadwerkelijk in de praktijk gaat oefenen! Daarbij krijg je individuele aanwijzingen en zal ik je nog meer stimuleren om in je eigen innerlijke kracht en licht te staan zodat je zelfvertrouwen en vertrouwen ontwikkeld als lichtwerker.

Een blok start wanneer er minimaal 4 cursisten zich hebben aangemeld. De groep waarmee je start nodigt uit om te leren van elkaar, inzicht te krijgen over je eigen zelven en de triggers te herkennen. Maar ook welke kwaliteiten jou medecursist / collega heeft zodat jullie kunnen doorverwijzen.

Wanneer een cliënt een vraag heeft dan is het de bedoeling dat zij of hij graag geholpen wordt. Het kan zijn dat jij hierbij ondersteuning nodig hebt zodat je cliënt beter geholpen wordt.

Het gaat hier niet om alles alleen naar jezelf toe te trekken, het gaat niet om ego kwesties en wie de beste is en of jij het gevoel hebt dat het jou niet lukt, jij niet geschikt bent, jij hier niet geschikt voor bent enz. wat je mind je nog allemaal meer wilt laten geloven. Deze mind saboteurs wil ik graag bij jullie intensief aanpakken. Ik heb ingevoeld wat ik hierbij kan aanreiken en het voelt goed om zowel vanuit de reguliere psychologie alsook vanuit alternatieve therapieën, en praktijkervaring les en leerstof aan te reiken.

De lessen worden aangeboden in opeenvolgende lessen.  Tussen de lessen zit een periode van circa 4 weken.  Je kunt je per onderwerp / methode inschrijven. Na ieder met goed afgerond thema ontvang je een certificaat. 
 
 
 
  

Psychometreren & energetisch healen ( 1 en 29 juni 2019)

 

Dit thema vraagt om tijd vrij te maken om te leren en te oefenen. Daarnaast daagt dit thema jou uit om je eigen grenzen en kwaliteiten te ontdekken! Durf je de confrontatie aan te gaan om jezelf te spiegelen, je eigen auraveld te leren voelen en zien. Sta je open om een contact te maken met jou liefdesveld, dan ben je ook bereid om dat bij een ander te mogen toepassen.

In deze lessen wordt aangeboden: wat voel, ervaar, en neem je werkelijk waar bij jou eigen energetisch veld en dat van een ander. Je leert goed af te stemmen zodat je in staat kunt zijn om de diversen energieën in je omgeving te onderscheiden. 

We trainen deze dagen onder andere:

 • het derde oog chakra, verbinding met o.a de kundalini energie. 
 • met klank, stemwerk en lichaamswerk ga jij jouw kosmisch, fysieke en aarde lichaam herkennen en op elkaar af stemmen.
 • Via meditatie oefeningen leren afstemmen op energetische trilling frequenties van jezelf en de ander.
 • Je gaat je eigen meditatiereis maken waarin je contact gaat maken met de elementen van de aarde en kosmos om meer in je aardse kracht te staan om beter te kunnen verbinden en switchen in de frequenties vanuit de diverse dimensies. Dit op een voorbereiding om de psychometrie methode volledig toe te kunnen passen via healing. Zodat je bewust wordt van jou helende eigenschappen en hoe integreer je dit binnen  jou werkwijze.
 • Je gaat jezelf leren spiegelen op een dieper niveau. Je leert open te communiceren naar jezelf en omgeving. Via de methode kernkwadranten ontdek je jouw valkuilen en kernkwaliteiten. Tevens prikkelt dit angsten die voor jou als een rode draad van je vorige leven alsook dit leven lopen, te herkennen, erkennen en ze te verwelkomen.
 • Via contact met jou hogere zelf, Engel, Gids, geacendeerde meester ga je automatisch schrift meer oefenen. Hoe ga ik om met mijn (schrijf) gids. Hoe kan ik schrijven met de (schrijf) gids van een ander. Hoe kan ik schrijven met een dierbare overledene, schrijven kan overgaan in tekenen. Hoe vertaal, maak je helder en je integreer jouw verkregen boodschappen.
 • je leert de theorie werken met de aura lagen in je kosmisch, fysiek en aarde lichaam en werkt dit  praktisch uitwerken in de vorm van aura tekening.
 •  Dit weekend kom je in verdieping met het helend lichtwerk v.d engelen energieen en de frequentie waarin zij vibreren alsook samenwerken met jou.
 • Je gaat vooraf het weekend minimaal een casus / client (en)vanuit jouw omgeving kiezen, waarmee je deze dagen aan het werk gaat.
 • Hoe en op welke bij jou meest passende wijze breng je de boodschap over op de vraagsteller. 
 •  Jij onderhoudt contact met de casus client en vertelt over jou bevindingen en of past toe wat je graag wilt inzetten. De casus client wordt verzocht om een evaluatie van de bevindingen op te stellen die met mij worden teruggekoppeld op dag 2.
 • Leren samenwerken omdat dit zeer van belang is omdat: Wat zet je in wanneer je ontdekt dat jou hulp niet toereikend is?, Met wie kun je samenwerken zodat de vraagsteller optimaal wordt geholpen. 

  Wanneer: 1 en 29 juni 2019.

  Tijd: 10.30 tot 16.30

  Kosten € 160,- (contant of anders per pin). 

 

Andromeda sterrenlicht codering "hartverbinding

Andromeda sterrenlicht codering  "Hart verbinding" workshop 

13 juni 2016 ik ben klaar om Andromeda codering "hart verbinding" te gaan doorgeven. November 2014 krijg ik de boodschap van mijn gids Meruad die afkomstig is van het andromeda stelsel, dat er in mei 2015 verbinding wordt gelegd met energetisch healers verspreidt over de aarde. Van mei 2015 tot juni 2016 maak ik mijn ziels reis die me heeft voorbereidt om deze coderringen te mogen leren en toepassen om ze te mogen doorgeven. Het gaat om het leren v.d nieuwe aarde met je eigen weten en bewustzijn. Alle voorgaande methoden en technieken afkomstig van het energetisch werk, heeft uitwerking gegenereerd bij de mensheid en zijn bewustzijn. Het is een uitdaging om los te laten wat je tot nu toe heb mogen leren. Ik inspireer je om met jou innerlijke bron en de de Bron van de kosmos in verbinding te komen. Het proces is voor de energetisch werker individueel op gang gekomen en heeft uitwerking op ieders aardse zielen pad. Diverse energetisch healers krijgen hun eigen gids te zien,  spreken, voelen en ontvangen stapsgewijs persoonlijk door hoe ze anderen de verbinding via Andromeda en de holle aarde mogen leren op basis van hun eigen kwaliteiten en expertise. Diegene die de healers uitzoeken beschikken over hetzelfde trillingsveld en gaan in de leer bij desbetreffende energetisch healer. Iedere healer zal persoonlijke benamingen alsook de methode ontvangen om die door te geven. Ieder kiest intuïtief en via hartniveau uit welke methode het beste bij hem of haar in het NU passend is.

 

Wie kan er aan deelnemen:

Ieder die zich verbonden voelt met het energetisch lichtwerk , mijn gidsen en o.a. het Andromeda stelsel waar ik persoonlijk mee resoneer.

Hooggevoelige en zorgzame individuen die compassie en de gave hebben zichzelf in de medemens te verplaatsen en empathie, geduld, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie wilt toepassen binnen je dagelijkse leven.

Ieder die een verlangen heeft om te werken met het healen van de fysieke, psychische, emotionele pijnen van de mensheid!

Ieder die mijn wijze van meditaties en persoonlijk begeleiden als prettig en helend ervaart.

 

Dag 1:  

Contact maken met je aardse patronen en angsten die je weerhouden om in contact te komen met de ruimte in je hart, en deze leren zien en accepteren.

Creëren vanuit je verstand of je hart alsook logica versus gevoel en emotie.

Het reinigen van je menselijk licht lichaam en de innerlijke wereld ontmoeten in het hart.

Verbinding maken via een Maori gebed klank en sound heling dat vanuit het hart komt.

 

Dag 2: 

Maak contact met de boodschappen van mijn persoonlijke gids Anakia zij staat in verbinding met de planeet Venus energie en je innerlijke bron. Kies op welke wijze jij jou hart betreedt.

Via meditatie, klanken oefeningen en ademhaling, onderzoek je jou ruimte van je hart. Maak contact met het middelpunt van de aarde en voel de hartslag van moeder aarde en wat zij jou aanreikt.

 

Dag 3: 

Je ontvang vanuit mijn gids Meruad de codering van het andromeda sterrenlicht – hartverbinding. Je leert om via je zelf liefde contact met het middelste aarde en het sterrenlicht van Andromeda te leggen. Je aardse, energetische en kosmische lichaam zal door de kristallen poort van Andromeda reizen naar het kristallen moederschip waar je de codering ontvangt. Zo ontwaakt jou IK ben, leven in het NU, onvoorwaardelijke liefde en je zelf healing vermogen.

 

 

Datums zijn nog niet bekend.

 

 

 Magnetiseren met kosmische lichtfrequentie stralen.

 • Je leert de basis van magnetiseren en vanuit hier doorloop je alle 7 hoofdstralen die vanuit de scheppende bron komen. Je leert je te verdiepen en te integreren van de helende Kundalini kracht energie. Je gaat op je eigen werkwijze ontdekken of je leert je oude werkwijze te vernieuwen zodat je energetische therapie werk meer verdieping en een groter bereik heeft. Dit thema heeft circa 10 lessen.
 • Wat kun je verwachten tijdens deze lessen.
 • Wat is Magnetisme en hoe weet je nu of jou energetische werken ook daadwerkelijk helend effect heeft. Je gaat onderling oefenen. Er wordt gezorgd dat er voldoende oefentafels deze avond aanwezig zijn.
 • Leren werken met de zeven goddelijke vlammen en de samenwerkende geascendeerde Meesters, Elohim en Aartsengelen. Per les ontvang je een goddelijke vlam meditatie zodat deze kan integreren in je systeem en zodat je ermee kunt werken.
 • Je gaat de helende kundalinikracht die opgerold in je wervelkolom ligt opgeslagen bevrijden. Je leert de kundaline verbinden met al jou lichamen, je veld en je chakra's zodat je als lichtwerker op een verantwoorde wijze als doorgeefluik fungeert. Tijdens de lessen leer je via de Pranayama ( ademhaling beheersing), Meditaties, Mantra's, en Mudra's en Yogahoudingen jouw Kundalini kracht!

 Deze gaat van start uitsluitend op aanvraag bij minimaal 5 geïnteresseerde deelnemers. We planneen samen de dagen in.

  Datums zijn nog niet bekend.

 

 

Reinigen van huizen

 • Binnen deze lessen leer je binnen een huis onderscheidt te maken tussen diversen energieën en waar deze afkomstig van zijn!
 • Je leert onderscheidt te maken tussen energetische parallelle poorten en waar deze op aangesloten zijn.
 • Je leert om deze poorten schoon en open te houden met diverse methodes. 
 • De huizen van de cursisten dienen als leeromgeving. Daarnaast krijg theorie aangeboden  over wateraders en leylijnen, en hoe deze op te sporen.
 • Het maken van een krachtplek en krachtwiel, werkveld, aura - omgeving reiniging met diversen methodes zoals sali en gebruik van edelstenen en o.a. spray's, leren pendelen met energieën binnen de omgeving en wichelroede lopen aan bod komen.

Deze lessen worden binnen de laatste les afgesloten met een theorie examen en praktisch examen in de vorm dat er een huis wordt aangeboden door een onbekende waar wij als groep de reiniging gaan toepassen, maar waar je uiteraard alleen je ronde maakt en ik beoordeel of je alles kunt toepassen wat we binnen de lessen hebt geleerd!

 Deze gaat van start uitsluitend op aanvraag bij minimaal 5 geïnteresseerde deelnemers. We planneen samen de dagen in. uitsluitend diegene met de voorkennis van samenwerken met aartsengelen, energieën kunnen hieraan deelnemen.

 Datums zijn nog niet bekend.