Agenda

opleiding energetische therapie en lichtwerk

Leren werken met de kosmische lichtfrequenties  

"Ontdek jezelf in alle lagen en alle lichamen in alle dimensies zodat jij lichtwerk met een innerlijk lichtkracht in vertrouwen kunt toepassen"

Leren werken met de Engelen, wezens en de kosmischse lichtfrequenties is voor gevorderde cursisten die een certificaat vanuit jaar 1 hebben behaald of elders een gelijkwaardige kennis hebben opgedaan van het werken met engelen, gidsen, geascendeerde meesters),  dan kun je deelnemen aan het tweede jaar.

Je hebt vrije keuze welke thema's je wilt kiezen. De keuze zal bepalend zijn aan de hand van je mogelijkheden, talenten en met welk kanaal je werkt en jou voorkeur heeft en of  verdieping nodig heeft zodat het meer open staat om een hogere afstemming te bereiken.

Tijdens deze dagen, zal ik vooral coachend sturing geven, en bespreken we ervaringen. je kunt altijd een beroep doen op mij. vooral vind ik dit van belang omdat je met casus cliënten daadwerkelijk in de praktijk gaat oefenen! Daarbij krijg je individuele aanwijzingen en zal ik je nog meer stimuleren om in je eigen innerlijke kracht en licht te staan zodat je zelfvertrouwen en vertrouwen ontwikkeld als lichtwerker.

Een blok start wanneer er minimaal 4 cursisten zich hebben aangemeld. De groep waarmee je start nodigt uit om te leren van elkaar, inzicht te krijgen over je eigen zelven en de triggers te herkennen. Maar ook welke kwaliteiten jou medecursist / collega heeft zodat jullie kunnen doorverwijzen.

Wanneer een cliënt een vraag heeft dan is het de bedoeling dat zij of hij graag geholpen wordt. Het kan zijn dat jij hierbij ondersteuning nodig hebt zodat je cliënt beter geholpen wordt.

Het gaat hier niet om alles alleen naar jezelf toe te trekken, het gaat niet om ego kwesties en wie de beste is en of jij het gevoel hebt dat het jou niet lukt, jij niet geschikt bent, jij hier niet geschikt voor bent enz. wat je mind je nog allemaal meer wilt laten geloven. Deze mind saboteurs wil ik graag bij jullie intensief aanpakken. Ik heb ingevoeld wat ik hierbij kan aanreiken en het voelt goed om zowel vanuit de reguliere psychologie alsook vanuit alternatieve therapieën, en praktijkervaring les en leerstof aan te reiken.

De lessen worden aangeboden in opeenvolgende lessen.  Tussen de lessen zit een periode van circa 4 weken.  Je kunt je per onderwerp / methode inschrijven. Na ieder met goed afgerond thema ontvang je een certificaat. 
 
 
 
Thema's en methodes zijn:
  

Psychometreren & energetisch healen

Dit is een pittig thema en vraagt om tijd vrij te maken om te leren en oefenen. Daarnaast daagt dit thema jou uit om je eigen grenzen en kwaliteiten te ontdekken! Durf je de confrontatie aan te gaan om jezelf te spiegelen, je eigen auraveld te leren voelen en zien. Sta je open om een contact te maken met jou liefdesveld, dan ben je ook bereid om dat bij een ander te mogen toepassen.

In deze lessen wordt aangeboden: wat voel, ervaar, en neem je werkelijk waar bij jou eigen energetisch veld en dat van een ander. Je leert goed af te stemmen zodat je in staat kunt zijn om de diversen energieën in je omgeving te onderscheiden. Dit thema heeft circa 10 lessen.

We trainen onder andere:

 • het derde oog chakra, verbinding met o.a de kundalini energie. 
 • met klank, stemwerk en lichaamswerk ga jij jouw kosmisch, fysieke en aarde lichaam herkennen en op elkaar af stemmen.
 • Via meditatie oefeningen leren afstemmen op energetische trilling frequenties van jezelf en de ander.
 • Je gaat je eigen meditatiereis maken waarin je contact gaat maken met de elementen van de aarde en kosmos om meer in je aardse kracht te staan om beter te kunnen verbinden en switchen in de frequenties vanuit de diverse dimensies. Dit op een voorbereiding om de psychometrie methode volledig toe te kunnen passen via healing. Zodat je bewust wordt van jou helende eigenschappen en hoe integreer je dit binnen  jou werkwijze.
 • Je gaat jezelf leren spiegelen op een dieper niveau. Je leert open te communiceren naar jezelf en omgeving. Via de methode kernkwadranten ontdek je jouw valkuilen en kernkwaliteiten. Tevens prikkelt dit angsten die voor jou als een rode draad van je vorige leven alsook dit leven lopen, te herkennen, erkennen en ze te verwelkomen.
 • Via contact met jou hogere zelf, Engel, Gids, geacendeerde meester ga je automatisch schrift meer oefenen. Hoe ga ik om met mijn (schrijf) gids. Hoe kan ik schrijven met de (schrijf) gids van een ander. Hoe kan ik schrijven met een dierbare overledene, schrijven kan overgaan in tekenen. Hoe vertaal, maak je helder en je integreer jouw verkregen boodschappen.
 • je leert de theorie werken met 21 auralagen in al je 3 lichamen en praktisch uitwerken in de vorm van aura tekeningen en de 21 chakra test. Je leert de auralagen herkennen via kleur, getallen enz. dat wat bij jou kanaal hoort en je leert uiteindelijk om ze in balans te brengen en te helen.
 • meer kennis over de diverse engelen zoals: de Elohim, Engelen orden en functies Aartsengelen, De 12 Aartsengelen en hun Tweelingzielen, Elohijnen, Galactische wezens vanuit de Plejaden, Andromeda en Arcturie . Deze les helpen je meer in verdieping te komen met het lichtwerk engelen en de frequentie waarin zij vibreren en samenwerken met jou.
 • Je gaat een casus / client (en) in je omgeving zoeken waarmee je aan het werk gaat.
 • je leert spiritueel coaching gespreksvoering.
 • Met je casus cliënt plan je sessies bij jou thuis ( of tegen een vergoeding bij mij in de praktijk) in en bespreekt wat je volgende leerdoel is. Hoe en op welke bij jou meest passende wijze breng je de boodschap over op de vraagsteller. 
 • je leert samenwerken omdat dit zeer van belang is omdat: Wat zet je in wanneer je ontdekt dat jou hulp niet toereikend is?, Met wie kun je samenwerken zodat de vraagsteller optimaal wordt geholpen.
 • Tijdens de examen praktijk dag is de afsluiting en afronding met de casus persoon

  Er wordt een dag en tijdstip gekozen tussen jou en de cliënt. Tijdens dit uur mag je gebruik maken van mijn praktijkruimte. Ik zit erbij en zal erbij zijn onder supervisie.

  Deze dag zal jij in de voetsporen van aankomend lichtwerk therapeut treden en de gehele sessie met jou casuspersoon en of een door mij uitgezochte cliënt (wanneer je niemand hebt laat je me dit weten)! Bij een goed afgeronde sessie en een tevreden cliënt overhandig ik jou met een tevreden gevoel en open hart het certificaat! 

   

Supervisie dagen: dit zijn avonden waar je hebt de mogelijkheid om je ervaringen waar je tegenaan loopt te bespreken en te komen oefenen. In de agenda tref je de supervisie dagen. Deze dagen zijn voor gevorderden.

 

 

 Magnetiseren met kosmische lichtfrequentie stralen.

 • Je leert de basis van magnetiseren en vanuit hier doorloop je alle 7 hoofdstralen die vanuit de scheppende bron komen. Je leert je te verdiepen en te integreren van de helende Kundalini kracht energie. Je gaat op je eigen werkwijze ontdekken of je leert je oude werkwijze te vernieuwen zodat je energetische therapie werk meer verdieping en een groter bereik heeft. Dit thema heeft circa 10 lessen.
 • Wat kun je verwachten tijdens deze lessen.
 • Wat is Magnetisme en hoe weet je nu of jou energetische werken ook daadwerkelijk helend effect heeft. Je gaat onderling oefenen. Er wordt gezorgd dat er voldoende oefentafels deze avond aanwezig zijn.
 • Leren werken met de zeven goddelijke vlammen en de samenwerkende geascendeerde Meesters, Elohim en Aartsengelen. Per les ontvang je een goddelijke vlam meditatie zodat deze kan integreren in je systeem en zodat je ermee kunt werken.
 • Je gaat de helende kundalinikracht die opgerold in je wervelkolom ligt opgeslagen bevrijden. Je leert de kundaline verbinden met al jou lichamen, je veld en je chakra's zodat je als lichtwerker op een verantwoorde wijze als doorgeefluik fungeert. Tijdens de lessen leer je via de Pranayama ( ademhaling beheersing), Meditaties, Mantra's, en Mudra's en Yogahoudingen jouw kundalinikracht!

 

  

Reinigen van huizen

 • Binnen deze lessen leer je binnen een huis onderscheidt te maken tussen diversen energieën en waar deze afkomstig van zijn!
 • Je leert onderscheidt te maken tussen energetische parallelle poorten en waar deze op aangesloten zijn.
 • Je leert om deze poorten schoon en open te houden met diverse methodes. 
 • De huizen van de cursisten dienen als leeromgeving. Daarnaast krijg theorie aangeboden  over wateraders en leylijnen, en hoe deze op te sporen.
 • Het maken van een krachtplek en krachtwiel, werkveld, aura - omgeving reiniging met diversen methodes zoals sali en gebruik van edelstenen en o.a. spray's, leren pendelen met energieën binnen de omgeving en wichelroede lopen aan bod komen.

Deze lessen worden binnen de laatste les afgesloten met een theorie examen en praktisch examen in de vorm dat er een huis wordt aangeboden door een onbekende waar wij als groep de reiniging gaan toepassen, maar waar je uiteraard alleen je ronde maakt en ik beoordeel of je alles kunt toepassen wat we binnen de lessen hebt geleerd!

 

 

Orakel kaarten zelf creëren: 

 • Je gaat in je eigen Orakel kaarten in 12 lessen maken. Voordat je eigen kaarten set creëert ga je op een andere wijze kennis maken met andere kaarten sets. Hoe zet je diversen kaarten sets in tijdens een sessie met een cliënt Je leert onderscheid maken in de diverse hulpvragen en welk kaarten sets hierbij het beste past. Je leert switchen tussen de sets en onderscheid te maken in nieuwe samenwerkingsverbanden tussen jou en je diversen engelen en of gidsen. hoe kun je vanuit je eigen afstemming een bepaalde wijze van legging hanteren en hoe vertaal je dit aan je cliënt.
 • Door zelf je Orakel kaarten te maken stem je beter af op jou eigen trillingsniveau, de betekenis ervan en jouw intuïtieve uitleg aan de specifieke kaarten. Je kunt de kaarten inzetten voor jezelf of voor een ander zonder te hoeven kijken in lange teksten en uitleg van de afbeeldingen die door een ander gecreerd zijn en het een intensieve studie verreist om die kaarten van de ander jou eigen te kunnen maken!
 • Wat heeft je engel, gids of geacendeerde meester voor een boodschap voor jou. Welke symbolen en kleuren komen steeds op je pad en wat hebben deze voor jou te betekenen. Dit zijn voor jou handvaten die je kunt omzetten binnen je persoonlijke groei en zelfbewustwordings proces voor jezelf alsook een ander.
 • Via visualisatie en meditatieoefeningen laat ik je een dieper contact maken met kleur, vorm en symbool. Vanuit thema's ga je de kaarten uitbeelden door middel van Encaustic Art. Het materiaal Encaustic Art geeft de kaart een beschermlaag zodat je de kaarten veelvuldig kunt gebruiken.

 

Supervisie: dit zijn avonden waar je hebt de mogelijkheid om je ervaringen waar je tegenaan loopt te bespreken en te komen oefenen. In de agenda tref je de datums en thema's.

 

 

Weekend cursusdagen

Tijdens deze dagen reiken we korte cursusdagen en lesinhoud aan. De thema's zijn divers. Het kan ook zijn dat er collega's worden uitgenodigd om hun kennis en vakgebied mee aan te reiken.

 • Hoe dicht sta je bij moeder aarde. Via de 4 elementen en windrichtingen, maak je contact met je eigen bron energie. We bezoeken een krachtplaats! Voel jij en neem natuurwezens waar, en welke boodschappen hebben ze voor jou! Hoe ervaar je de natuurkrachtplaats. Hoe maak je thuis een krachtplaats in je eigen omgeving (tuin, huis etc). Hoe leg jij contact met het genezende plantenrijk, de geneeskrachtige edelstenen en wat kun je ermee. Tijdens deze dagen weekend zullen er ook worden behandeld onze voeding en de geneeskrachtige werking! Tijdens workshops bereiden zelf voeding die geneeskrachtig is voor ons lichaam.  
 • Hoe open jij een kracht en beschermingsgebied om veilig in te wonen en werken? Maak je eigen healing - werk altaar om dit in te zetten voor jezelf en de ander. Je leert je omgeving op een krachtige en liefdevolle wijze te beschermen tegen invloeden zodat je boodschappen puur, zuiver en van hogere orde zijn! Dit onderdeel is vooral van belang voor diegene die werkzaam zijn als lichtwerker of als healer.
 • Welke aartsengelen, geascendeerde lichtmeester, elohim engel, en of wezen vanuit een andere dimensie kun je inzetten bij de diverse methodes. Je leert binnen een bredere kennis en ervaring opdoen door met diversen engelen onderling samen te werken.met welke planeten en windrichtingen staan ze verbonden. Hoe werken ze samen in alle lagen van de aarde jou fysieke, energetischse, ziel lichaam, de kosmos en wat en hoe is hierin jou taak. 

 

 

Zie de agenda wanneer de les dagen zijn. 

Kosten zie tarieven.

 

 

 

 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief