Agenda

Kruiden email consult

Sinds september 2015 ben ik gestart met de herboristenopleiding bij de Sprenk. Na het 1e jaar heb ik me met een kleine groep studenten samengevoegd en kwamen we tot het besluit om op eigen initiatief en kracht en voelen de opleiding elders te vervolgen. We kwamen terecht bij centrum voor afstandsonderwijs BE,  omdat ik een Internationaal erkend diploma wil behalen. De groep praktijkdagen mogen we uitvoeren op  het landgoed “Genegenterhof” te Grathem.

Binnen onze eigen praktijk Inner – Spirit ben ik een kruidentuin aan het aanleggen. De permacultuur spreekt me hierbij het meest aan, en probeer ik zoveel mogelijk ook aan te gebruiken. Momenteel ben ik bezig met het aanleggen van een kruidentuin.

De kruiden die worden geoogst moeten drogen en daarna worden ze verwerkt. Dit kan een kruidenthee zijn maar ook een kruidentinctuur of olie. 

 

          

Ik wil graag meer ervaring opdoen met cliënten en een weg vinden om mijn informatie die ik heb en de tips die ik kan bieden om deze op de juiste wijze over te brengen.

 

Kruiden E consult.

Veel klachten en ongemakken zijn op een natuurlijke manier, door middel van kruiden heel goed te behandelen. Om U het juiste kruidenadvies te kunnen geven kunt U een afspraak maken voor een kruiden emailconsult. Vanuit het holisme het energetische, lichamelijke, emotionele, sociale of het mentale welzijn van jezelf met elkaar verbonden. Wanneer je met mij een afspraak hebt voor een energetische behandeling en of massage kan ik je op verzoek een kruidenadvies en eventueel andere adviezen geven. Als je geen afspraak met mij hebt gehad maar wel interesse hebt in een persoonlijk kruidenadvies, vul dan een intake formulier in. Nadat je dit hebt verstuurt ontvang je zo spoedig als mogelijk bericht terug. de bevindingen en adviezen geef ik U per email consult.

 

 

 

Wanneer U een kruiden E consult wilt, dan vul een intakeformulier in. bij de opmerkingen vermeld U duidelijk dat U een kruiden E consult wilt.

Intake formulier voor volwassenen

Intake formulier voor kinderen

De betaling geschiedt achteraf  ik U de kruiden adviezen en tips toe stuur. 

Kosten: € 15,00 per Kruiden E consult.

 

Mijn echtgenote Sabrina zegt “ Energie is overal,  in jou in mij en in alles om ons heen.  Binnen de natuur geldt “ geven nemen en delen”. Ieder, atoom, molecuul, cel en zaadje dat ontkiemt bezit over een pure innerlijke en uiterlijke energie. En wanneer een kwaal en of aandoening de energie verstoord in je fysieke lichaam en of energetisch lichamen, kun je via de kruiden, voeding en

bewustwording, jouw zelfhelend vermogen krachtiger maken om in balans te komen en je fitter gaan voelen.

 

 

 Warme groet, Guido 

Aanmelden voor nieuwsbrief