Agenda

Yoga & Sound Healing

Categorie
Yoga & Sound Healing
Datum
25 oktober 2018 19:30
Locatie
Dorpstraat 52, 6102 TW Echt, Nederland
Aantal beschikbare stoelen
12
Beschikbare stoelen
1
Telefoon
+ 31 0646267962
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

In deze twee uur durende  Yoga & Sound Healing  workshop combineren we de diepe werking van Hatha Yoga met Sound Healing. Door middel van klanken word je tijdens deze yoga les nóg dieper meegevoerd naar diepe rust en ontspanning, waarbij je loskomt van gedachten en emoties. Blokkades worden opgeheven en je energie zal weer makkelijker stromen.

Beide datums zijn VOL!!! Wil jij dit ook graag ervaren dan kan dit na de zomervakantie op de donderdagavond. vol is vol. De datums volgen spoedig...

 

Tijdens deze Yoga & Sound Healing  workshop verblijf je in de Yurt

waar een helende vortex energie is opgebouwd.

en een bijzondere ontmoeting……met ...

Sabrina en Sabrina

 

 

Sabrina Meuwissen  ”Met Hatha yoga leer je door middel van houdingen (asana’s) en ademtechnieken stap voor stap voelen wat je grenzen zijn. De houdingen in een les worden op een ontspannen manier uitgevoerd en zorgen voor meer kracht en souplesse zonder dat het lichaam zwaar wordt belast. Yoga maakt je bewust van overbodige spanningen en leert je deze los te laten. Meditatie maakt het denker stiller zodat je naast lichamelijke ook geestelijke ontspanning ervaart”.  

Mijn eigen ervaringen uit mijn dagelijkse yoga en meditatie beoefening én dat wat ik tegenkom in het leven van alle dag vormen samen met wat ik heb geleerd tijdens mijn opleiding, de basis van mijn lessen.  Ik beoefen verschillende vormen van yoga; Hatha yoga, Yin yoga, Dru yoga en Vinyasa yoga. Naast yoga probeer ik dagelijks te mediteren. Het helpt me rust te vinden en geeft ruimte in de hectiek van het dagelijks leven. Mijn meditatie beoefening vind zijn oorsprong in de Kadampa Boeddhisme traditie (KMC Nederland), waar ik al enige jaren les volg.

Opleiding Ik ben traditioneel Hatha yoga en Kinder Yoga geschoold (Yoga opleiding Limburg te Sittard). Om mezelf verder te ontwikkelen als yogadocent, mijn eigen yoga beoefening te verdiepen en om me te laten inspireren volg ik regelmatig workshops en lessen bij verschillende yogadocenten in binnen en buitenland.

Probeer – Ervaar - Geniet Door het delen van mijn enthousiasme, mijn persoonlijke aanpak en mijn liefde voor mens & natuur wil ik jullie enthousiasmeren en motiveren om zelf te gaan ervaren wat yoga voor jou kan doen. Echt een cadeautje voor jezelf. 

Namasté, Sabrina Meuwissen

 


 

Sabrina Swaans – Dohmen “Je leert de stilte ervaren alsook je te uitten via klank, tonen en frequenties. Via o.a. kristallen en Tibetaanse klankschalen, Koshi, Rainbow stick, breng ik je in een diep contact met de klanken van jouw zielentoon”.

Het durven toelaten door je lichaam en hart en het uitten van klanken via je keelchakra spoort diepe blokkades op en wanneer je dit toestaat lossen de blokkades op. Naarmate de blokkades zich oplossen voel je je vrijer en kun je klanken uitten die zuivere energie en een andere trillingsfrequentie bevatten”. 

Dit proces brengt jou een enorme positieve transformatie. Het brengt je groei en een andere kijk op jezelf en je omgeving. Je voelt je vrijer, fitter en meer geaard. Blokkades die aan de oppervlakte zijn gekomen worden in de Yurt gezuiverd en afgevoerd naar gebieden en dimensies waar deze trilling wordt omgezet. Meer info over Sabrina zie op deze site.

 Van hart tot hart, Sabrina Swaans

 

Prijs: euro 20 contant per workshop

Inclusief: kopje thee of water en iets lekkers

 

Benodigdheden: makkelijke  kleding en evt. handdoek  

Wanneer: Donderdag avond

DATUMS:  20 december 2018 datums van 2019 volgen......

 

AANMELDEN: kan per datum. geef dit aan om welke je graag wilt deelnemen. Schrijf je tijdig in om een plek te reserveren. Laat weten voor welke datum je graag deelneemt.

Maximaal 12 deelnemers!

 

                                                                                      Heb je interesse geef dit tijdig aan want vol is vol.

 

   

Yoga & Sound Healing  is een workshop waar jij één mag zijn met jezelf!

                                                   Wij hopen jou te ontmoeten op deze bijzondere ontmoeting en plek

 

Lieve groet  Sabrina & Sabrina

 
 

Alle datums

  • 20 december 2018 19:30 - 21:30

Powered by iCagenda

Aanmelden voor nieuwsbrief