Agenda

Yoga & Sound Healing

Categorie
Yoga & Sound Healing
Datum
23 augustus 2019 10:00
Locatie
Dorpstraat 52, 6102 TW Echt, Nederland
Telefoon
+ 31 0646267962
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Soms ben je jouw innerlijke vreugde even helemaal kwijt. Door ziekte, burn out, depressie of bij rouw om een geliefde, scheiding of verlies van je baan. Iedereen komt vroeg of later in zijn of haar leven zo’n moment tegen. Zon moment waarin je toe bent voor rust, meer energie en tijd voor en met jezelf!

In deze twee uur durende  Yoga & Sound Healing  workshop combineren we de diepe werking van Hatha Yoga met Sound Healing. Door middel van klanken word je tijdens deze yoga les nóg dieper meegevoerd naar diepe rust en ontspanning, waarbij je loskomt van gedachten en emoties. Blokkades worden opgeheven en je energie zal weer makkelijker stromen.

 

 

Tijdens deze Yoga & Sound Healing  workshop verblijf je in de Yurt

waar een helende vortex energie is opgebouwd.

en een bijzondere ontmoeting……met ...

Sabrina en Sabrina

 

 

Sabrina Meuwissen  ”Met Hatha yoga leer je door middel van houdingen (asana’s) en ademtechnieken stap voor stap voelen wat je grenzen zijn. De houdingen in een les worden op een ontspannen manier uitgevoerd en zorgen voor meer kracht en souplesse zonder dat het lichaam zwaar wordt belast. Yoga maakt je bewust van overbodige spanningen en leert je deze los te laten. Meditatie maakt het denker stiller zodat je naast lichamelijke ook geestelijke ontspanning ervaart”.  

Mijn eigen ervaringen uit mijn dagelijkse yoga en meditatie beoefening én dat wat ik tegenkom in het leven van alle dag vormen samen met wat ik heb geleerd tijdens mijn opleiding, de basis van mijn lessen.  Ik beoefen verschillende vormen van yoga; Hatha yoga, Yin yoga, Dru yoga en Vinyasa yoga. Naast yoga probeer ik dagelijks te mediteren. Het helpt me rust te vinden en geeft ruimte in de hectiek van het dagelijks leven. Mijn meditatie beoefening vind zijn oorsprong in de Kadampa Boeddhisme traditie (KMC Nederland), waar ik al enige jaren les volg.

Opleiding Ik ben traditioneel Hatha yoga en Kinder Yoga geschoold (Yoga opleiding Limburg te Sittard). Om mezelf verder te ontwikkelen als yogadocent, mijn eigen yoga beoefening te verdiepen en om me te laten inspireren volg ik regelmatig workshops en lessen bij verschillende yogadocenten in binnen en buitenland.

Probeer – Ervaar - Geniet Door het delen van mijn enthousiasme, mijn persoonlijke aanpak en mijn liefde voor mens & natuur wil ik jullie enthousiasmeren en motiveren om zelf te gaan ervaren wat yoga voor jou kan doen. Echt een cadeautje voor jezelf. 

Namasté, Sabrina Meuwissen

 

In de yoga wordt gesproken over Santosha, tevredenheid, gelukzaligheid. Innerlijke vreugde. De glimlach die zich bevindt in ons hart. 

In de Soundhealing werken we met o.a Vedische mantra's. Mantra's hebben een kracht die diep doorwerkt in je geest en lichaam. Ze hebben dus een beschermende, transformerende en helende werking. Ze helpen je chakra's te openen, te cleanen en te balanceren. Ze herstellen de relatie met de aarde en de kosmos, zodat je voelt dat je diep verbonden bent met het universum. Het brengt je vitaliteit en een draagkracht waardoor je het dagelijks leven met diepgang en vreugde kunt leven. De mantra wordt begeleidt met o.a. de klankschalen. 

 

                            

Sabrina Swaans – Dohmen “Je leert de stilte ervaren alsook je te uitten via klank, tonen en frequenties. Via o.a. kristallen en Tibetaanse klankschalen, Koshi, Rainbow stick, breng ik je in een diep contact met de klanken van jouw zielentoon”.

Het durven toelaten door je lichaam en hart en het uitten van klanken via je keelchakra spoort diepe blokkades op en wanneer je dit toestaat lossen de blokkades op. Naarmate de blokkades zich oplossen voel je je vrijer en kun je klanken uitten die zuivere energie en een andere trillingsfrequentie bevatten”. 

In de Soundhealing werk ik soms met o.a Vedische mantra's. Mantra's hebben een kracht die diep doorwerkt in je geest en lichaam. Ze hebben dus een beschermende, transformerende en helende werking. Ze helpen je chakra's te openen, te cleanen en te balanceren. Ze herstellen de relatie met de aarde en de kosmos, zodat je voelt dat je diep verbonden bent met het universum. Het brengt je vitaliteit en een draagkracht waardoor je het dagelijks leven met diepgang en vreugde kunt leven. De mantra wordt begeleidt met o.a. de klankschalen. 

Dit proces brengt jou een enorme positieve transformatie. Het brengt je groei en een andere kijk op jezelf en je omgeving. Je voelt je vrijer, fitter en meer geaard. Blokkades die aan de oppervlakte zijn gekomen worden in de Yurt gezuiverd en afgevoerd naar gebieden en dimensies waar deze trilling wordt omgezet. Meer info over Sabrina zie op deze site.

 Van hart tot hart, Sabrina Swaans

 

"Vreugde s een diep gevoel van welbehagen”

Het zit namelijk al in je; alleen was je het even kwijt, zag je het niet in die donkere tijd. Yoga en meditatie & soundhealing helpen je om geduld en de moed op te brengen om door te gaan met je levenspad. 

 

Wanneer er minder dan 8 aanmeldingen zijn dan wordt er een alternatief programma door Sabrina Swaans aangeboden. Dit alternatief programma houdt in dat ik een meditatie aanbied die gericht is op ademhaling en lichaamswerk in combinatie met muziek en dit afwisselend met de klankschalen. wanneer je dit niet wenst dan vermeld dit duidelijk bij je aanmelding. Maar op deze wijze kan een avond van jezelf gewoon doorgaan.

 

Prijs: euro 20 contant per workshop

Inclusief: kopje thee of water en iets lekkers

 

Benodigdheden: makkelijke  kleding en evt. handdoek  

Wanneer: Donderdag avond

 

DATUMS: 

Donderdag avond van 19.30 tot 21.30

 

26 sept,

21 november.

 

 Tussen december en februari hebben we een winterstop en in maart 2020 word de cursus waarschijnlijk bij voldoende deelnemers voortgezet.

 

AANMELDEN: Kan per afzonderlijke datum. Geef aan om welke datum(s) je graag wilt deelnemen. Schrijf je tijdig in om een plek te reserveren. Maximaal 12 deelnemers! Wanneer de groep vol is dan kom je op de wachtlijst te staan. 

 Bij minimaal 10 deelnemers gaat de Yoga -soundhealing workshop door. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden.

Bij minimaal 6 deelnemers wordt er op desbetreffende datum Soundhealing Meditatie door Sabrina Swaans Dohmen aangeboden. 

                                                                                      

 

 

   

Yoga & Sound Healing  is een workshop waar jij één mag zijn met jezelf!

                                                   Wij hopen jou te ontmoeten op deze bijzondere ontmoeting en plek

 

Lieve groet  Sabrina & Sabrina

 
 

Alle datums

  • 26 september 2019 19:30 - 21:30
  • 21 november 2019 19:30

Powered by iCagenda

Aanmelden voor nieuwsbrief