Agenda

TARIEVEN

Per september 2018

­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Consult & individuele Behandelingen  (0% BTW)

En of Skype Spiritueel coaching

t.b.v. bewustzijn, gezondheid, ontwikkeling en groei. Maak een afspraak bij Sabrina

 

 

30 min

45 min

1uur

1.15 uur

1.30 uur

 

Kinderen & Jeugd

tot en met 18 jaar!

 

 

€ 30,-

 

€ 35,-

 

€ 40,-,-

 

€ 50,-

 

€ 57,50,-

 

Volwassenen

 

 

 

€ 35,-

 

€ 50,-

 

€ 55,-

 

€ 67,50

 

€ 80,-

 

Cursussen en workshops ( 0%)  BTW Gericht op leren werken met energieën, de elementen en elementalen van de natuur principes t.b.v. gezondheid en ontwikkeling. Begeleidt door Sabrina.

Engelen cursus

 

 

2,5 uur

€ 55,-

Jaarceremonie workshop inclusief eten en drinken

 

3 uur

€ 60,-

Sjamaanse Trancereis cursus

 

2,5 uur

€ 55,-

Meditatie & soundhealing workshop

 

2 uur

€ 20,-

Massage uitwisseling avonden

 

2 uur

€ 25,-

Workshop weekenden de prijs wordt in balans bepaald t.a.v. het aanbod m.b.t workshops en begeleiders alsook verblijfplek en vertier.                                                                          

Vanaf 

Vrijdagavond tot zondagmiddag

  

 

€ 375,00

Yoga en Soundhealing workshop

 

2 uur

€ 20,-

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

 HUIS (en omgeving) Energetische reiniging (uitgevoerd door Sabrina) Gericht op in balans brengen van de energieën gericht op een beter welbevinden en gezondheid.

Op afstand

Via een (energetische) Sjamaanse Trancereis techniek. Stuur u vragen met foto’s en informatie naar ons emailadres.

Particulieren ( o% btw)

Bedrijven  exclusief (21% BTW)

 

 

 

€ 55,-

Op locatie

De prijs wordt bepaald  a.d.h.v. de oppervlakte en of grondgebied.

Hoe groter het oppervlak en of grondgebied, of intensiteit hier meer uren in beslag neemt. Richtlijn bij een klein woonhuis is de duur circa 3 uur!

Privé Huis

Privé Appartement

Bedrijfspand (exclusief 21% BTW)

Kantoor Ruimte (exclusief 21% BTW)

Exclusief: Witte salie (30 gram) en een aura homespray (10 ml), edelstenen (21% BTW)

Exclusief: reiskosten € 0,25 per kilometer. Maximaal 50 kilometer. Verdere afstanden alleen mogelijk via een sjamaanse trancereis energetische huisreiniging.

 

 

 

 

€ 40,- per uur

 

€ 40,- per uur

€ 0,35 per kilometer

  __________________________________________________________________________

Aanbiedingen en of kortingen wijken uiteraard af van bovengenoemde tarieven. Zie voor aanbiedingen op de site en of ontvang deze via de nieuwsbrief.

 

 

Sabrina is aangesloten bij Stichting GezondZorg onder licentienummer 1396. 

De Stichting GezondZorg heeft geen contracten met zorgverzekeraars omdat deze verzekeraars naar onze mening onvoldoende kosten vergoeden aan je cliënten en steeds zwaardere eisen stellen aan je therapeut schap. Deze eisen hebben niet of nauwelijks iets met de kwaliteit van je werk als therapeut te maken, maar zijn meer op economische gronden gebaseerd. Ook zorgverzekeraars willen graag winst maken, maar dat mag niet ten koste gaan van cliënten en therapeuten. Als aangesloten GezondZorg Therapeut kunnen je cliënten dus geen consulten of behandelingen declareren bij hun aanvullende zorgverzekeraar.

Door de jaarlijkse sterke stijging van de premie van de basisverzekering en het eigen risico, zeggen steeds meer verzekerden hun aanvullende zorgverzekering op. Ook deze aanvullende zorgverzekering wordt steeds duurder en daardoor onbetaalbaar voor veel mensen. Het is nu juist de aanvullende zorgverzekering waaruit (meestal slechts een deel) de behandelingen die wordt toepast, worden betaald. De jaarpremie die je cliënt voor een aanvullende zorgverzekering moet betalen is vaak meer dan wat je per jaar bij zes behandelingen aan hem of haar in rekening brengt. Voor de cliënt is het daarom al snel duidelijk dat een aanvullende zorgverzekering in veel gevallen weinig te bieden heeft.

De Stichting GezondZorg is dus een echte beroepsorganisatie voor vrij gevestigde therapeuten, die zich niet de wet willen laten voorschrijven door zorgverzekeraars. Overigens zijn er enkele zorgverzekeraars die incidenteel consulten toch vergoeden vanuit hun aanvullingsfonds.

 

Voor andere kwalificaties en informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.inner-spirit.nl bij  Info Sabrina Swaans Dohmen

 

 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief