Agenda

Meditatie & soundhealing 

  

Tijdens deze avonden verblijf je in de Yurt waar een helende vortex energie is opgebouwd.

Je leert de stilte ervaren alsook je te uitten via klank,tonen en frequenties. Het durven creëren van klanken en uitten via je keelchakra spoort diepe blokkades op en wanneer je dit toestaat lossen de blokkades op. Dit proces brengt jou een enorme positieve transformatie. Het brengt je groei en een andere kijk op jezelf en je omgeving. Je voelt je vrijer, fitter en meer geaard. Blokkades die aan de oppervlakte zijn gekomen worden in de Yurt gezuiverd en afgevoerd naar gebieden en dimensies waar deze trilling wordt omgezet. Naarmate de blokkades zich oplossen voel je je vrijer en kun je klanken uitten die zuivere energie en een andere trillingsfrequentie bevatten. wanneer de groep dit uitwisselt ontstaat er een nieuw veld van bewustzijn. 

 

 

 

 

Tijdens deze dagen wordt er gewerkt met tonen, kleuren, de chakra's lichamen en de werking ervan. 

Je wordt begeleidt door diverse muziekinstrumenten zoals o.a. sjamanendrum, oceandrum, kristal en tibetaanse klankschalen, koshi, Rainbow stick.

Voorouders, Engelen en wezen energieën zijn aanwezig om jouw te begeleiden.

Je maakt een diep contact met klanken en jouw zielentoon.

 

Een avond waar jij een mag zijn met jezelf!

  

 

Programma 2018

Woe 7 maart. Thema: Healing met het violette licht. t.b.v. Ontstekingen, vocht ophopingen, aangehechte entiteiten, negatief denken over jezelf en of je omgeving, burn out. Andromeda violette healing methode kreeg Sabrina door in december 2017.

Woe 18 april. Thema: Geleide klankreis meditatie waarin je je eigen heilige ruimte gaat bezoeken. Begeleidt met de Shuman resonantie geluidgolven. Dit brengt verbinding tussen jou en de aarde.

Woe 16 mei. Thema: Nieuwe maan Focus, nieuwe kansen en mogelijkheden, en creëer. Dit is een goede tijd om te zaaien, zoals door aandacht te besteden aan je nieuwe ideeën voor je werk, relatie en/of gezondheid. 

Woe 27 juni Thema: Volle Maan Magie is aanwezig om jouw inner spirit te laten voltooien; paranormaal en energiewerk. Opladen van de door jouw  meegebrachte edelsteen en deze programmeren zodat de energie je mag begeleiden op je pad. 

 

Woe 25 juli  = volgens de MAYA"S de DAG BUITEN DE TIJD

Van alle verschillende Nieuwjaarsvieringen is er maar één Kosmisch Nieuwjaar! Want zoals een kompas geijkt is op het noorden, zo komt onze Zon één keer in het jaar samen met de Ster Sirius op in het oosten. Het is voor ons op Aarde de enige conjunctie (vereniging) die jaarlijks plaatsvindt. Die dag noemen de Maya’s “Dag Buiten De Tijd” en dat is een dag uit de Maya Tun Uc Zonne Maanjaar. En die valt altijd op 25 Juli in de wereldstandaardkalender.

Deze dag wordt door de Maya's via hun Tun Uc Zonne Maanjaar gehandhaafd en is niet alleen spiritueel en magisch, maar staat ook in het teken van liefde. 

We hebben allemaal bijzondere Gaven & Talenten.

Als we die Bundelen op de dag buiten de tijd kunnen we Wonderen verrichten.

De Dag Buiten de Tijd heet zo omdat hij geen dag van de week, maand en/of jaar is. De Dag Buiten de Tijd, is de dag die we cadeau krijgen, een dag om geen afspraken te hebben, een dag om alleen maar in het Hier en en Nu te zijn. Deze dag is een dag waarop het oude wordt losgelaten en de essentie van het leven, voor het volgend jaar word gemaakt.  Nu te zijn. Deze dag is een dag waarop het oude wordt losgelaten en de essentie van het leven, voor het volgend jaar word gemaakt.

Thema: volgens de maya tholkinkalender is dit de Dag buiten de tijd! Laat het oude los en creëer en manifesteer voor het komende jaar. Geleide meditatie. Vanuit verbinding met je hart en vrouwelijke intuïtie maak je verbinding met de zon in jezelf, de zon in de aarde en de zon in ons melkwegstelsel. Contact met de maanenergie en de 13 manen cyclus (natuurlijke tijd). Een avond van liefdevol loslaten en verbinding maken met de oerkracht en de natuurwetten en energetisch healing werk. 

THOLKIN DATUM:   25 juli 2018

Kin      168                        

Zegel     Gele Ster  =  harmonie  (deze heb ik persoonlijk als zonnezegel)                                  

Toon     Toon 12 / samenwerken, zelfvertrouwen    

Doel:     Zelfvertrouwen, universaliteit, inzicht, transparantie, het geheim ontsluiten, WIJ bewustzijn, solar plexus 

Waarom speciaal 25 juli voor mij en voor jou: 41 jaar geleden (1977)  liep ik ernstige brandwonden op. Dit koste bijna mijn leven. maar ik bleef in leven. Nu jaren later heb ik vele puzzelstukken mogen leggen en begrijpen. Ben me bewust dat ik destijds (1977) letterlijk en figuurlijk op zielsvlak een karma en familiair stuk verbrandde.  Ik had toen al andere dingen te doen in de wereld! Ik ben een gele ster ben en geboren ( 2 -12-1972) op een GAP dag. Mensen die tijdens deze GAP worden geboren met paranormale gaven. 25 juli 2018  is voor mij compleet. Ik deel mijn kennis, bewustzijn en ook een methode  met jou zodat je los kunt koppelen van de gecreëerde tijd om in je oerkracht en natuurwetten ste verbinden. dit levert op dat je meer gaat vertrouwen op je intuïtie, betere voeding tot je neemt, meer balans voelt, beter naar jezelf luistert wanneer je lichaam en of geest dit nodig heeft! Kortom leeft vanuit je hart en in passie! liefs, Sabrina

 

 

Woe 5 sept. Thema: Je maakt een reis naar de Tempel van Heling. Er bevinden zich 7 kamers met ieder zijn eigen betekenis. Ontmoet de helende engelen energieën van iedere kamer die de trillingen van je cellen liefdevol verhogen..

Woe 17 okt. Thema: Je Zielentoon ontdekken. Je leert contact maken met de helende engelen die werken met de regenboogkleuren en helende tonen. Via de tonen A EL I O en het Aum wordt de golf frequentie van je lichaamscellen verhoogd. Je lichaam wordt gezuiverd totdat het vol levenskracht is. Je persoonlijkheid gaat hiermee spiraalsgewijs omhoog. 

Woe 14 nov. Thema: Geleide klankreis meditatie waarin je contact gaat maken met je Zonne engel. Doel om je relatie van zuivere licht en liefde te versterken en je cellen transformeert en vernieuwt zodat je ziel hogere frequenties kan bereiken. 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties vanuit deelnemers

 

Dankjewel voor de fijne, rustgevende en inzicht en healing momenten. 

 

Iedere keer als ik in de Yurt binnenstap is het alsof er alles van me afvalt en voel ik me weer vredig. 

Werken met het violette licht (via Sabrina aangeboden kreeg) tijdens de jaarceremonie in jan 2018 heeft me een positieve reiniging in gang gebracht. Voel me daardoor sterker en fitter.

 

Ik voel een bijzonder krachtveld en liefde wanneer ik in de Yurt verblijf. 

 

Tijdens de jaarceremonie maakte ik voor het eerst klanken, het voelde in eerste instantie niet fijn. ik liet me begeleiden door Sabrina om door mijn blokkades te gaan. Ik voelde een enorme vrijheid. ik ben er nog niet maar het was een geweldige ervaring die ik zeker meer wil gaan oefenen.

 

Heerlijk om contact te maken met het geluid van de klankschalen. Ik voel dat hele lichaam en geest rustig wordt.


Dag: Woensdag

Tijd: 20:00 tot 22:00 uur.

Datums: 7 maart, 18 april, 15 mei (nieuwe maan) , 27 juni (volle maan), 5 september, 31 oktober, 14 november 2018

Kosten € 20,00. p.p. per avond. Bij inschrijving op alle  bovenstaande datums ontvang je een korting van € 10,00 en ben je verzekerd van een plaats. 

 

Aanmelden:  Agenda / aanmelden


 
Neem mee:

Schrijfblok

Kleding: trek aan loszittende liefst katoene kleding, dikke sokken en evt vest of kleine deken of kussentje.

(meditatie kussens en comfortabele stoelen met armleuningen zijn aanwezig)

 Zie bij het thema voor info en ideeën 

 

Tot ziens, van hart tot hart, 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief