Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31

  

Je verblijf je in de Yurt waar ik een helende vortex energie heb opgebouwd met o.a. kristallen. 

Een ZEN avond voor jou!

Het brengt je groei en zelf bewustzijn in contact met gelijkgestemden, je voelt je vrijer, fitter en meer geaard.

  

 

 

Ik ben een tussenschakel van de Spirits en een deel van het grote geheel. Op diverse manieren wordt ik benaderd om thema's aan te raken en tijdens de avonden wanneer ik verbonden ben met jouw individuele energieveld maar ook via het energieveld van de groep ontvang ik rechtstreeks boodschappen die ik ter plekke mag uitvoeren. AL jaren geef ik cursussen op gebied van het werken met engelen en gidsen energieen en heb veel aan materiaal die ik toepas binnen deze dagen.  Ik bied Iedere maand een thema’. De weekdagen zijn ook verschillend, zodat ieder de kans krijgt om deel te kunnen nemen! De avonden zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Kom naar de avond met het thema die jou magnetisch aantrekken en voel je welkom.

 

Programma 2019 

Zaterdag  26/1 Jaarceremonie: 

Tijdens deze jaarceremonie meem ik je mee op een wereldse klankenreis. klanken vanuit klankschalen alsook prachtige uitgekozen muziek waarin jij heerlijk mag ontspannen en genieten.
 
Thema's zijn:
Vanuit jouw innerlijke kracht ga jij je verbinden met de aarde en de manifestatie van dromen en jouw verlangen voor 2019.
 
Op deze dag (26/1) is het laatste kwartier oftewel afnemende maan, die staat voor genezing, verteren en loslaten van pijn, verdriet, angst, moedeloosheid en boosheid. Afslanken of het stoppen met minder gezonde gewoontes krijgt in deze fase een goede kans. Prachtig wanneer de maanstand een grote bijdrage kan brengen in jouw proces!
 
Deze avond breng ik je in contact met diverse ritmische golven en tonen die je zintuigen zullen aanraken. Je zult gaan loslaten en de emoties door je heen voelen.
 
Het is een avond van verbinden in liefde via de tonen en trillingen van de muziek, die jouw voorziet van nieuwe energie zodat Focust op je wensen en verlangens voor 2019.
 
De meditatie die ik via mijn Spirits heb ontvangen wordt geheel verweven binnen de muziek die ik aangereikt hebt gekregen. Het zal jouw in een staat van trance, rust, schoonheid en liefde van het leven brengen.
Je zult je mannelijke en vrouwelijke energieën versmelten.
Deze avond maak je een diep contact met je hart en verlangen in je aardse fysieke lichaam & je energetische lichaam.
Je voelt je eigen veld en dat van een ander.
Je gaat moeiteloos en met behulp van mij en alle aanwezige Spirit jouw zielsverlangen van 2019 liefdevol manifesteren.
 
En als afsluiter delen we samen een verhoogd trillingveld, zodat we een gezamenlijk liefdesveld creëren en dit mogen delen met onze naasten en de rest van de liefdevolle bewuste mensen in deze wereld! Zie mijn 1e video "Return to the light". Dan krijg je een indruk wie ik ben.
 
Dresscode: wit.
 
Tijd: 20.00 tot 22.30 uur.
 
Kosten € 25,- p.p Inclusief vegetarische Soep en brood enz.
 
 

 Dit met de hand geschreven katoenen doekje hing  in Sedona in de Tempel. Een vredige en serene sfeer.

In het reisverhaal over west amerika vindt je meer ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de vortexen rondreis in 2017.

 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dinsdag 26/3 en of Woensdag 27/11 Het VIOLETTE LICHT van heling.

In december 2017 heb ik deze violette healing methode doorgekregen van mijn persoonlijke gids vanuit Andromeda.

Deze avond begeleid ik jouw in samenwerking met de gidsen, Engelen, wezens. via meditatie en de violette kleur en trilling. De Spirits gaan in samenwerking met jouw violette licht hologrammen om jouw heen  plaatsen. Je activeert je zelfhelend vermogen. Ontstekingen, vocht ophopingen, aangehechte entiteiten, negatief denken over jezelf en of je omgeving, burn out zal aangeraakt worden en in hun laaste fase komen todat ze verdwijnen.

    

Dresscode: blauw, paars, violet.

Tijd: 20.00 - 22.00

Kosten € 20,- p.p Inclusief verse kruidenthee of edelsteenwater en iets lekkers.

 

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vrijdag 19/4 Volle Maan Magie en vrouw zijn in alle facetten.

In verbinding met de aarde en de maan. Genieten en vrouw zijn!

We maken een cirkel en openen samen de windrichtingen, de Spirits en vragen om een beschermend krachtig liefdesveld om ons heen te zetten. In het midden leg jij je kristallen en verse bloemen. De neergelegde kristallen kunnen gaan opladen van de kristallen. 

Bij droog weer maken een wandeling van circa 30 min. in het natuurgebied en maken we een circel van kracht en liefde,  waarin jij je veilig in volledige stilte kunt verbinden met de maanenergie. 

Terug in de Yurt zetten we het programma voort.

Je gaat je verbinden met de oerklank van jezelf en moeder aarde. Je keelchakra vraagt om geactiveerd te worden zodat jij liefdevol en vol overtuiging alles uit wat voor jou het beste is. De oertoon verbindt je met jouw bekkengebied en je vrij durven voelen om te bewegen. Je wordt begeleidt door o.a  de sjamanendrum, oceandrum om je bekkengebied te activeren. Laat je energie stromen en volg het ritme van jouw innerlijke fibraties en trillingen terwijl je ondertussen luisterend naar prachtige muziek. Je laat heel zachtjes je lichaam bewegen. sommige bewegingen zijn voor het blote oog niet zichtbaar maar het gebeurt spontaan van binnen en het voelt nieuw en als een diepe verbondenheid met het vuur in je. De maanenergie zal je de hele avond ondersteunen. 

 

Dresscode: Comfortabel en mooi.

Neem mee: minimaal 1 verse bloem, kristallen. een deken, fototoestel, 2 theelichtjes in een glaasje en een aansteker.

Trek warme kleding en schoeisel aan voor buiten. 

 

Tijd: 20.00 - 22.30

Kosten € 25,- p.p Inclusief verse kruidenthee of edelsteenwater en iets lekkers.

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Woensdag 29/5 en Dinsdag 10/12 Ziel en hart toon verbinden. Geleide klankreis meditatie waarin je je eigen heilige hartruimte gaat bezoeken. Je maakt een diep innerlijk en uiterlijk contact met diverse klanken en jouw zielentoon.

De sjamanendrum, oceandrum, kristal en Tibetaanse klankschalen, koshi, Rainbow stick. zullen je aanraken en de blokkades die aan de oppervlakte komen worden meteen afgevoerd. Je leert de stilte ervaren alsook je te uitten via klank,tonen en frequenties. Het durven creëren van klanken en uitten via je keelchakra spoort diepe blokkades op en wanneer je dit toestaat lossen de blokkades op. Dit proces brengt jou een enorme positieve transformatie. Het brengt je groei en een andere kijk op jezelf en je omgeving. Blokkades die aan de oppervlakte zijn gekomen worden in de Yurt gezuiverd en afgevoerd naar gebieden en dimensies waar deze trilling wordt omgezet. Naarmate de blokkades zich oplossen voel je je vrijer en kun je klanken uitten die zuivere energie en een andere trillingsfrequentie bevatten. wanneer de groep dit uitwisselt ontstaat er een nieuw veld van bewustzijn. 

 

Tijd: 20.00 - 22.00

 Kosten € 20,- p.p Inclusief verse kruidenthee of edelsteenwater en iets lekkers.

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dinsdag 25/6 en Woensdag 11/9  Tempel van heling. Je maakt een reis naar de Tempel van Heling en de helende engelen energieën. Een meditatie methode om het helende licht van je ziel, je Zonne-engel en de helende engelen in je lichaam te brengen. Je leert hoe jij een blauwdruk voor verjonging kunt creëren op lichamelijk, emotioneel en psychisch niveau. Jou cellen gaan licht bevatten, waardoor de organen en lichaamsstelsels worden gerevitaliseerd.

 

Dresscode: draag de tinten; groen, geel, wilt, beige, goud.

Tijd: 20.00 - 22.00

Kosten € 20,- p.p Inclusief verse kruidenthee of edelsteenwater en iets lekkers.

 

 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3/7 Nieuwe Maan & Aartsengel Uriel energie; Focus en creëer! Geef vanuit een zuivere intentie aandacht aan je nieuwe ideeën voor je werk, relatie en of gezondheid. Met als doel; verbetering in waarneming en meer positieve gedachten en gevoelens.

Tijd: 20.00 - 22.00

 Kosten € 20,- p.p Inclusief verse kruidenthee of edelsteenwater en iets lekkers.

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Dinsdag 20/8 Andromeda; Geleide meditatie waarin je contact gaat maken de energie die afkomstig is van het Andromeda stelsel. Je aardse, energetische en kosmische lichaam zal door de kristallen poort van Andromeda reizen naar het kristallen moederschip waar je de codering ontvangt. Zo ontwaakt jou IK ben, leven in het NU, onvoorwaardelijke liefde en je zelf healing vermogen.

In November 2014 krijg ik contact met twee mannelijke gidsen vanuit het Andromeda sterrenstelsel. Mijn spirits geven me aan dat ze verbinding komen maken met aarde healers die via de andromeda energie hun lichamen mogen vullen met de sterrencodering om tot meer bewustzijn te komen om liefde te ervaren, liefde te geven en deze liefde te delen met al om ons heen. In juni 2016 maak ik mijn zielenreis die me heeft voorbereidt om deze coderingen te mogen leren en toepassen om ze te mogen doorgeven. Het gaat om het leren v.d nieuwe aarde met je eigen weten en bewustzijn. Alle voorgaande methoden en technieken afkomstig van het energetisch werk, heeft uitwerking gegenereerd bij de mensheid en zijn bewustzijn. Het is een uitdaging om los te laten wat je tot nu toe heb mogen leren. 

 

Contact maken met je aardse patronen en angsten die je weerhouden om in contact te komen met de ruimte in je hart, en deze leren zien en accepteren.

Creëren vanuit je verstand of je hart alsook logica versus gevoel en emotie.

Het reinigen van je menselijk licht lichaam en de innerlijke wereld ontmoeten in het hart.

Verbinding maken via een Klankgebed dat vanuit het hart komt.

Ik inspireer je om met jou innerlijke bron en de sterrenpoort van Andromeda in verbinding te komen. Het proces is voor de energetisch werker individueel op gang gekomen en heeft uitwerking op ieders aardse zielen pad.

Maak contact met de boodschappen van mijn persoonlijke gids Anakia zij staat in verbinding met de planeet Venus energie en je innerlijke bron. Kies op welke wijze jij jou hart betreedt.

Via meditatie, klanken oefeningen en ademhaling, onderzoek je jou ruimte van je hart. Maak contact met het middelpunt van de aarde en voel de hartslag van moeder aarde en wat zij jou aanreikt.

Je ontvang vanuit mijn gids Meruad de codering van het andromeda sterrenlicht – hartverbinding. Je leert om via je zelf liefde contact met het middelste aarde en het sterrenlicht van Andromeda te leggen. Je aardse, energetische en kosmische lichaam zal door de kristallen poort van Andromeda reizen naar het kristallen moederschip waar je de codering ontvangt. Zo ontwaakt jou IK ben, leven in het NU, onvoorwaardelijke liefde en je zelf healing vermogen.

 

Dresscode: Zeer kleurrijk. Neem Kristallen mee (ze zijn ook tijdens deze dag te verkrijgen tegen een vergoeding).

Tijd: 19.00 - 22.00

 Kosten €  30,- p.p Inclusief verse kruidenthee of edelsteenwater en iets lekkers.

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Woensdag 30/10 Shuman resonantie:  Mannelijk en vrouwelijk energieën samenbrengen in je kosmischse, fysieke en je aarde lichaam via Mantra's. Je wordt begeleidt via meditatie muziek die je hersengolven zal stimuleren om in een trancetoestand te komen tussen jou en het hart van moeder aarde. 

Shuman resonantie wordt veroorzaakt door de ontlading van een bepaalde positief geladen ionosfeer naar de negatieve aarde; wij nemen dit waar als bliksems die met een ritme tussen de vijftig en honderd per seconde over heel de aarde verspreid continue plaatsgrijpen. Ze zijn in 1952 door Winfried Otto Schuman voorspeld en in de jaren 60 aangetoond. Er wordt verondersteld dat schumann resonanties invloed uitoefenen op levende organismes, in het bijzonder op hersengolven. De gemiddelde Schumann-frequentie is 7,83 HZ. Alpha hersengolven liggen tussen 8 en 12Hz en theta tussen 4 en 8Hz; ontspannen personen en diegenen die mediteren hebben EEG hersengolven rond de 8Hz; het zijn ook deze hersengolven juist voor het in slaap vallen en (natuurlijk) ontwaken.

Er is ook vastgesteld dat bij deze staat men sneller gegevens opneemt (super-learning) en het telepathisch vermogen sterk toeneemt. Tevens wordt het immuunsysteem versterkt en stijgt de creativiteit. Bij topsporters was bij piekprestaties ook telkens in het linker brein de 8Hz dominant aanwezig. De melatonine, die door de pijnappelklier wordt uitgescheiden, is ook optimaal bij de Schumann frequentie en daalt sterk bij afwezigheid of verstoring ervan door overheersing van andere elektromagnetische signalen. Bij walvissen en dolfijnen is 8Hz ook de dominant uitgezonde frequentie. De Schumann frequentie heeft ook een aardings-effect en gaat ervoor zorgen dat er een soort 'reset' ontstaat en dat alle geabsorbeerde 'slechte' frequenties uit het lichaam gedreven worden. Tevens wordt t door spiritueel bewuste mensen beschouwd als het communicatiemedium van het wezen 'Moeder Aarde' om met levende wezens op haar oppervlakte te communiceren

Mensen die hoog sensitief zijn, kunnen makkelijk op een hoge gamma golven zitten. Als de aarde deze hogere frequentie heeft is het voor hen lastiger om terug te schakelen naar een lagere frequentie dan mensen die niet hoog sensitief zijn. Ze zullen dan eerder slaapproblemen hebben en last hebben van vermoeidheid en blijven piekeren. Ze hebben kans om in een negatieve spiraal vast te lopen. Door de meditatie breng je je eigen hersengolven terug in een lagere frequentie! Hierdoor ga jij je meer in balans voelen en t leven op de aarde meer beleeft als thuis voelen.

 

Dresscode: Natuurtinten

Tijd: 20.00 - 22.00

Kosten € 20,,- p.p Inclusief verse kruidenthee of edelsteenwater en iets lekkers.

 

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

  

Reacties vanuit deelnemers

 

Dankjewel voor de fijne, rustgevende en inzicht en healing momenten. 

 

Iedere keer als ik in de Yurt binnenstap is het alsof er alles van me afvalt en voel ik me weer vredig. 

Werken met het violette licht (via Sabrina aangeboden kreeg) tijdens de jaarceremonie in jan 2018 heeft me een positieve reiniging in gang gebracht. Voel me daardoor sterker en fitter.

 

Ik voel een bijzonder krachtveld en liefde wanneer ik in de Yurt verblijf. 

 

Tijdens de jaarceremonie maakte ik voor het eerst klanken, het voelde in eerste instantie niet fijn. ik liet me begeleiden door Sabrina om door mijn blokkades te gaan. Ik voelde een enorme vrijheid. ik ben er nog niet maar het was een geweldige ervaring die ik zeker meer wil gaan oefenen.

 

Heerlijk om contact te maken met het geluid van de klankschalen. Ik voel dat hele lichaam en geest rustig wordt.


 

WANNEER

 Zaterdag 26 jan, (jaarceremonie), Di 26 mrt, Vrij 19 april, Woe 29 mei, Di 25 juni, woe 3 juli, di 20 aug, woe 11 sept, Woe 30 okt, woe 27 nov, di 10 dec 2019

 

Bij het zich niet tijdig afmelden binnen 48 uur komt men het bedrag alsnog te voldoen ( je ontvangt een factuur per email), behalve wanneer jij iemand voor jou in de plaats laat komen! 

(meditatie kussens en comfortabele stoelen met armleuningen zijn aanwezig)

 

Neem mee:  Zie bij de specifieke datums en de thema's  voor info en ideeën. Uiteraard neem je dat mee wat voor jouw goed voelt. 

 

 

Aanmelden:  Agenda / aanmelden (indien het invullen en of toesturen van dit formulier niet werkt, dan gelieve via mijn tel.)

Tel.  06 46 26 79 62

Stuur een app met je naam, welke dag(en) je wilt deelnemen en jouw email adres, dan zal ik een plek reserveren. 

 

Kom en probeer of  dit voor jou deze avonden iets is waar

Jij  al een tijd naar op zoek bent?

Liefs, Sabrina Swaans 

 

 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief