Agenda

Sjamaanse Trancereis Cursus: SJ.Tr.reis 1

 

Een Sjamaanse trancereis is een reis door tijd en ruimte.

 

Sedert 2014 hebben diverse cursisten vanuit de jaarcursus samenwerken met Engelen energieën me gevraagd om een cursus op gebied van sjamanisme aan te bieden.

November 2017 ben ik zover om de cursus volledig te doen uitschrijven en kennis te doen samensmelten om Sjamanistische trance reis methoden te kunnen aanbieden.

 

 Mijn ervaring met trancereizen is om contact te leggen met de spirithelpers vanuit de 3 werelden. Daarbij leef ik momenteel in mijn dagelijkse leven tussen de 3 werelden heen. Ik switch van de ene naar de andere wereld. De informatie die binnenkomt pas ik toe, om te transformeren en van een liefdevol leven te genieten. Bewust wetend en voelend waar mijn kracht en kennis is. Deze kennis van bewustwording deel ik graag met mijn naasten en jou! Tijdens de cursusdagen ontvang je en zal ik dieper ingaan op mijn praktische kennis en ervaringen.

 

Wil je er meer over weten lees dan gerust verder.

Liefs,

Sabrina Swaans

 

 

 

Wat brengt Sjamanistisch werk.

 • Verbind je rechtstreeks met de aarde en al het leven.
 • Laat je je eigen schaduwkanten zien.
 • Spiegelt je emotionele blokkades die vanuit je ego zijn ontstaan.
 • Laat lagere trilling gerichte uitingen en reacties inzien.
 • Door je te verbinden en het te integreren met een dier en hoe het zich voortbeweegt heb je de mogelijkheid om een eigenschap te oefenen en toe te passen.
 • Verwijderd aardse blokkades.
 • Brengt inzicht, bewustzijn transformatie en heling. 

  

De meest gebruikte manier om de spiritwereld te betreden is via de sjamanistische trancereis.

Een Sjamaanse trancereis is een manier en oud gebruik om te reizen tussen de verschillende werelden van de psyché, het fysieke en energetisch lichaam. De Sjamanen waren van oudsher healers, raadgevers en de helderziende van hun stam. Zij gebruikten de trancereis voor het genezen van zieken, het terughalen van verdwenen energie, het ontvangen van visioenen en het tot stand brengen van veranderingen in de fysieke wereld. In deze tijd zijn het niet langer alleen de sjamanen, die deze reizen kunnen maken. Door het bewust worden en herinneren van het collectieve bewustzijn, zijn we nu in staat om op deze wijze door tijd en ruimte te reizen en oude wijsheid weer terug te halen en te integreren in ons leven. Verbind je en ga deze reis maken voor inzicht, helderheid en visie.

 

 

Begeleidt door de ritmische pulsen van de sjamanen trommel en of ratel. Het monotone ritme van de sjamaantrom maakt dat de beoefenaar de sjamanistische trance kan bereiken: de poort om te kunnen reizen naar de 3 sjamanistische werelden. De Onderwereld, Midden wereld en Bovenwereld. Het gebruik van een monotoon ritme van ongeveer 180 a 240 BPM (slagen per minuut), vinden we wereldwijd terug om deze trance op te wekken. Zo wordt het monotone ritme van de sjamaantrom of -ratel vaak het paard van de sjamaan genoemd: het is dit ritme van de trom dat de poort vormt naar de sjamanistische realiteit.

Het geluid van de sjamaantrom wekt een lichte en veilige trance op zodat de sjamanistische beoefenaar in staat is zijn aandacht van de fysieke, materiele dimensie naar de spirituele dimensie te richten. Door oefening zal de afstemming gerichter worden en een steeds dieper contact met de spirituele helpers mogelijk maken. Dit stelt je in staat om vervolgens via de axis mundi (de sjamanistische levensboom), naar de drie sjamanistische werelden te reizen en er de krachtdieren en spirithelpers te ontmoeten.

   

Tijdens de avonden zetten we soundhealing in door middel van klanken maken, 

die je in verbinding brengen met de heilige ruimte van jouw hart. 

 

Theorie: Basiskennis

 

 • De levenscyclus van dood & wedergeboorte met de 4 meest bekende windrichtingen en kwaliteiten, elementen en elementalen, Krachtdieren, engelen, wezens
 • Interpreteren van tekens vanuit krachtdieren, engelen, wezens
 • Trancetechnieken
 • Trancereizen door de 3 werelden,
 • Medicijnwiel
 • Persoonlijk krachtschild

 

Praktijk: kennis en ervaringen

 

 • Ontmoeting met elkaar,
 • Reinigen van auraveld, 
 • Werken in een geweide ruimte
 • Meditatie gericht op afstemming & verbinden:  “Uitnodigen van alle spirits die je zult gaan ontmoeten”
 • Kennismaking met de trancereis techniek
 • Soundhealing met stemwerk en klankschalen
 • werken met het medicijnwiel en persoonlijk krachtschild

 

Tijdens het praktijkgedeelte ga je persoonlijke ontwikkeling en ervaring opdoen met de thema's

 • De kleuren en hun energieen
 • Jouw krachtdieren ontmoeten, eren en integreren.....
 • Een bezoek brengen aan het bewustzijn van de elementen aarde, wind, vuur, water......
 • Een bezoek brengen aan de wezens; de Udinnen, Salamanders, Genomen, Elfen, Kabouters.....
 • Een bezoek aan de Aartsengelen , Uriel, Rafael, Michael, Gabriel........

 

 •  Ontmoet jouw krachtdieren

Een krachtdier is een geleide gids en of boodschapper in dierlijke vorm. Een boodschapper is een krachtdier die je een specifieke boodschap komt brengen of voor alleen deze levens fase bij je is. Een levens gids is een krachtdier die je hele leven bij je is, jouw weerspiegeling van je karakter of juist het geen wat je minder hebt in je karakter. Een levens gids krachtdier is heel mooi om daarmee contact te hebben. Dit type krachtdier is er altijd en je kunt ten alle tijde contact maken met deze krachtdieren. Een krachtdier is een vorm van kosmische energie die bij je is, je kan helpen, je raad kan geven en je steunt; altijd en onvoorwaardelijk. Waarom dan een dier en niet een menselijke vorm? Een dier verteld meer zonder dat je hoeft te communiceren. Of je nou een grote beer ziet of een gewone man. Ze kunnen allebei de zelfde boodschap hebben voor je maar bij de beer heb je direct een beeld; Groot, sterk, beschermend maar ook levend in het nu, rustig aan. Dan is de boodschap of het geen wat jij nu nodig hebt in je leven direct duidelijk. Terwijl bij de geleide gids in de vorm van een man je toch eerst zult moeten communiceren op een manier. 

 

Tools om mee te werken

 • Auracleaner: je maakt je eigen auracleaner en deze wordt ingewijd en geëerd om met jouw samen te werken. Je stelt je smudge kruiden samen.  Ik deel mijn kennis op gebied van aura, energieën en dat wat je tegenkomt in een energetisch veld. je leert je eigen energetisch veld te voelen en dat van een ander. Wanneer je de kennis in wijsheid kunt toepassen, dan mag je het energetisch veld van een ander ook scannen, reinigen en uiteindelijk helen. Heb je al een auracleaner en het blok 21 auralagen en of huisreiniging gevolgd dan kun je instappen bij de inwijding onderdeel. De auracleaner ingewijd en afgestemd op jouw veld. We sluiten de dag af met een gezamenlijke klanksessie met als doel om de natuur en de dieren voor alle verkregen materialen te danken.  

Bovenstaande Aura cleaners hebben Guido en Sabrina gemaakt tijdens ons verblijf in Sedona  (Vortexen rondreis te West Amerika deel 2 ) .

 

 • Kaartensets op gebied van sjamanisme; tijdens de praktijkdagen heb je  toegang tot diverse kaartensets die ingezet kunnen worden ter ondersteuning van dat wat op je levenspad komt.
 • Literatuur: tijdens de praktijkdagen heb je  toegang tot literatuur die ik heb verwerkt in de cursus in te kijken en of te raadplegen.
 • Persoonlijk krachtschild: je creert je eigen krachtschild via zelfexpressie, creatieve en kunstzinnige technieken. 

 

 

 

Groep: Sj.Tr.Reis.1

Dag: Vrijdagavond

Tijd: 20:00 tot circa 22:30. inclusief cursusmateriaal, begeleiding tijdens de avond, een hapje en een drankje.

Datums: 9 maart, 6 april, 18 mei (wordt verplaatst naar 17 of 19 mei) 15 juni (ovb), 7 sept, 5 okt, 17 nov, 14 dec 2018

 Kosten € 50,00 per persoon per avond. zie op de agenda of je je nog kunt inschrijven of dat de cursus (op de vrijdagavond ) vol is?

Bij meer geïnteresseerde deelnemers wordt er een nieuwe groep gevormd.

De nieuwe groep start vanaf september 2018 tot en met mei 2019 op een maandag of donderdagavond 1x per maand ( in de even weken).

 

De praktijkdagen zijn opgebouwd en er is rekening gehouden met alle seisoenen.

De theorie wordt kort (circa 30 min) doorgenomen ( via PowerPoint presentatie) in een andere ruimte dan in de Yurt.

De kracht ligt in de praktijkervaringen die je opdoet. De Yurt richten we voor deze Sjamaanse avonden dusdanig in zodat iedereen voldoende ruimte heeft om te kunnen liggen op een eigen meegebracht mat en deken. We besteden circa 2 uur aan de Sjamaanse trance reizen, zodat je voldoende praktische kennis op gaat doen.

De theorie (volledige cursusinhoud)staat op usb. De kosten  € 25,00 incl. usb. Dit tijdens de 1e les voldoen. Op de usb kun jij je eigen ervaringen erop zetten en zo heb je digitaal je hele lesmateriaal bij elkaar.

 

 

 

 

 GEBED

Begeleid me grote geest,

om behalve mijn eigen behoeften ook die van anderen te zien, en van de wereld.

Leid me om mijn inner spirit door te ontwikkelen en delen van mijn talenten met anderen op een liefdevolle wijze.

 

Wil jij graag deelnemen dan neem telefonisch contact met Sabrina en of schrijf jezelf in via de link hieronder.  

Inschrijven Sjamaanse Cursus groep 1

 

Van hart tot Hart Sabrina

 

 

 

 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief